Έφτασε στην Αθήνα ο ζογκλέρ Ρόνι Λόπες για τον Ολυμπιακό

Πριν από λίγη ώρα πάτησε Ελλάδα ο Ρόνι Λόπες για λογαριασμό του Ολυμπιακού συνοδευόμενος όπως πάντα σε αφίξεις παικτών προς μεταγραφή από τον Διευθυντή επικοινωνίας του Ολυμπιακού Νίκο Γαβαλά.

Ο Ρόνι Λόπες ήρθε στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό, έτσι ώστε να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του. Ο ποδοσφαιριστής έφτασε στην Ελλάδα με πτήση από την Πορτογαλία μέσω Μονάχου. Η ομάδα του Πειραιά κινήθηκε με ταχύτητα και με προσεκτικές κινήσεις για να ολοκληρώσει αυτή τη σπουδαία μεταγραφή.

Ο Βραζιλιάνος με πορτογαλικό διαβατήριο τα βρήκε σε όλα με τους Πειραιώτες και στη συνέχεια εκείνο που απέμενε ήταν να πει το “ναι” και η Σεβίλλη. Οι δύο ομάδες συμφώνησαν για μονοετή δανεισμό του ποδοσφαιριστή στον Ολυμπιακό.

Η συμφωνία τους περιλαμβάνει και οψιόν αγοράς ύψους 9 εκατ. ευρώ όπως αναφέρουν οι πληροφορίες. Ο Ρόνι Λόπες, θα περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει το συμβόλαιο του με τους Πειραιώτες. Μάλιστα αναμένεται να δηλωθεί και στη λίστα για τα ματς με τη Σλόβαν.

Είμαι χαρούμενος μου βρίσκομαι εδώ και ελπίζω να πετύχω πολλά με την ομάδα μου. Ο προπονητής και η ομάδα μου μου έδειξαν εμπιστοσύνη και θα προσπαθήσω να δώσω τα πάντα με την ομάδα μου.

Ήταν τα πρώτα λόγια του Ρόνι Λόπες που όταν ρωτήθηκε αν είναι έτοιμος να προσφέρει άμεσα, ήταν ξεκάθαρος: Είμαι έτοιμος μου αρέσει να αναλαμβάνω τις ευθύνες, και είμαι έτοιμος να δώσω τα πάντα για να βοηθήσω την ομάδα.  Τόνισε ο Ρόνι Λόπες που θα περάσει από τις ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει το μονοετές συμβόλαιο δανεισμού με οψιον αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι το 2022

[sc name=”hpeiros” ][/sc]