Ευστράτιος Δασκαλάκης: Μπαίνουμε στο νέο γήπεδο ποδοσφαιρου ΑΓΕΤ Χαραυγης  με… «ψηλά το κεφάλι»(BINTEO-ΦΩΤΟ)

Ενας χώρος που όχι απλώς δεν προδιέθετε για προπόνηση, αλλά ήσαν τελείως ακατάλληλος, έχει πλέον μετατραπεί σε ένα «κόσμημα» για την περιοχή, που εμπνέει μικρούς και μεγάλους να παίξουν με χαρά μπαλιτσα, αλλά και να κάνουν όνειρα για το μέλλον .

Λάσπη και σκουριά σε μία αλάνα δίχως αυβριο  .

Αυτά μπορούσε κάποιος να αντικρίσει πριν από μερικούς μήνες στο γήπεδο  ΑΓΕΤ Χαραυγης του Δήμου Κερατσινιου-Δραπετσωνας , που είχε παραμείνει  εγκαταλελειμμένο .

Τώρα, η εικόνα έχει αλλάξει τελείως και με την πρόσφατη ανακατασκευή του, έχει δημιουργηθεί ένα γήπεδο ποδοσφαιρου επαγγελματικών προδιαγραφών, που ανοίγει την «όρεξη» για τρελή προπόνηση!

Ο χώρος έχει δημιουργηθεί ώστε να εμπνεύσει τα παιδιά, κάθε φορά που μπαίνουν στο νέο τους γήπεδο, σε κάθε σουτ, σε κάθε τρίπλα να τους ακολουθούν τα μηνύματα «Κάντο αληθινό» και «Πίστεψέ το»! Να γίνουν ένα μέσα τους, μέχρι την πραγματοποίηση και του πιο τρελού τους ονείρο

Η ανακατασκευή του γηπέδου δεν θα ήταν δυνατή χωρίς την αρωγή του  Ευστράτιου Δασκαλάκη αντιδιμαρχος εργων Κερατσινι -Δραπετσωνα  το οποίο ακόμη και στις πιο αντίξοες συνθήκες εν μέσω πανδημίας, στηρίζει τον αθλητισμό και με «ψηλά το κεφάλι», παρέδωσε το πλήρως ανακατασκευασμένο στα γήπεδο ποδοσφαιρου ΑΓΕΤ Χαραυγη στα παιδιά της περιοχής.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ