Ε.Π.Λ.Σ.Α.Π.Ν:”ΠΑΙΖΩ-ΠΡΟΣΦΕΡΩ” Ολοκλήρωση μίας ακόμη επιτυχημένης Φιλανθρωπικής Δράσης.(βιντεο-φωτο)

Με σύνθημα ”ΠΑΙΖΩ-ΠΡΟΣΦΕΡΩ” ολοκληρώθηκε ακόμη μία επιτυχημένη φιλανθρωπική δράση της Ε.Π.Λ.Σ.Α.Π.Ν. και της Ε.Α.Υ.ΝΑ.Α.

Συγκεκριμένα η Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Αττικής Πειραιά και Νήσων και η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν/Α Αττικής ένωσαν ξανά τις δυνάμεις τους διοργανώνοντας έναν φιλανθρωπικό ποδοσφαιρικό αγώνα για να βοηθήσουν το Παιδικό Χωριό SOS Βάρης.

Ο αγώνας διεξήχθη στις πανέμορφες εγκαταστάσεις του STAR SPORT CLUB στην Βούλα την Παρασκευή 11 Ιουνίου 2021 και ώρα 21:00.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους εσάς, τα μέλη μας, για την στήριξη που δείχνεται σε κάθε δράση μας, τους Συναδέλφους Αστυνομικούς για την άψογη συνεργασία για τον σχεδιασμό και την υλοποίηση της κοινής δράσης , τα ”Ι.ΙΕΚ ΑΛΦΑ” για την χορηγία τους , όπως επίσης την Ομοσπονδία Επαγγελματιών Πωλητών & Παραγωγών Λαϊκών Αγορών Περιφέρειας Αττικής για την στήριξη και την δωρεά τους, τον κ. ΑΝΤΩΝΗ ΓΛΥΚΑ παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, για την φιλοξενία στον υπέροχο χώρο που διεξήχθη ο αγώνας στο ”STAR SPORT CLUB” στην Βούλα και για την όλη διοργάνωση και τον Όμιλο για την UNESCO Νοτίων Προαστίων.

* Στην εκδήλωση πάρθηκαν όλα τα μέτρα σύμφωνα με προβλεπόμενες υγειονομικές οδηγίες προστασίας – προφύλαξης καθώς όλοι οι εμπλεκόμενοι υποβλήθηκαν σε διαγνωστικό τεστ για τον COVID 19 .

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ