Ε.Π.Λ.Σ.Α.Π.Ν & Ε.Α.Υ.Ν.Α : Παράδοση δωρεάς των Ενώσεων στο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας του Αναρρωτηρίου Πεντέλης.(ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Ε.Π.Λ.Σ.Α.Π.Ν & Ε.Α.Υ.Ν.Α : Παράδοση δωρεάς των Ενώσεων στο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας του Αναρρωτηρίου Πεντέλης


Πραγματοποιήθηκε σήμερα Μ.Πέμπτη 29/04/2021 πρωινές ώρες η παράδοση ειδών πρώτης ανάγκης και πασχαλινών ειδών στο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας του Αναρρωτηρίου Πεντέλης κατόπιν της επιτυχημένης φιλανθρωπικής δράσης της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Αττικής Πειραιά και Νήσων και της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής.

 

 

Ο σκοπός της φιλανθρωπικής δράσης που πραγματοποιήθηκε ενόψει των Άγιων Ημερών του Πάσχα, με την κοινή προσπάθεια των δύο Ενώσεων για να προσφέρουμε χαμόγελα στους μικρούς μας φίλους και μία μικρή διευκόλυνση στους ανθρώπους που επιτελούν το θεάρεστο αυτό έργο στο συγκεκριμένο Ίδρυμα, ολοκληρώθηκε με την παράδοση των ειδών που συγκεντρώθηκαν.

Σε αυτήν τήν αξιέπαινη πρωτοβουλία πρόσφερε και ο επιχειρηματίας – πολιτικός Νικόλαος Σούτας, όπου πάντα βοηθάει όταν του ζητηθεί, όπως επίσης και ο επιχειρηματίας Αντώνης Τσάτσος ιδιοκτήτης των φούρνων “ΗΠΕΙΡΟΣ”.

 

Δεν θα κρύψουμε την ιδιαίτερη συγκίνηση την οποία νιώσαμε όλοι οι παραβρισκόμενοι αντικρίζοντας τα πρόσωπα των παιδιών και την λάμψη στα μάτια τους για μία αγκαλιά και ένα χαμόγελο. Υποσχεθήκαμε πως με το τέλος της δύσκολης αυτής συγκυρίας της πανδημίας την οποία βιώνουμε θα επιστρέψουμε και θα τους χαρίσουμε όλες αυτές τις αγκαλιές και τα χαμόγελα που τους χρωστάμε.

Να ευχαριστήσουμε όλα τα μέλη των δύο Ενώσεων που αγκάλιασαν και στήριξαν αυτή την κοινή φιλανθρωπική δράση για ακόμη μία φορά, όπως επίσης τον κ. Τσάτσο Αντώνιο και τον κ. Σούτα Νικόλαο για την χορηγία τους και τέλος τον Διευθυντή του Ιδρύματος Καραγκούνη Σπύρο και την κα Ζαλπαρίνη Αικατερίνη για την άψογη φιλοξενία-συνεργασία.

Παρευρέθησαν* την ημέρα παράδοσης από την Ε.Π.Λ.Σ. Αττικής Πειραιά και Νήσων ο Αντιπρόεδρος Δ.Μ. Σταυρακάρας Αθανάσιος, ο Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας-Υπεύθυνος Τύπου Σταυρινούδης Στέφανος, ο Βάμβουκας Ελευθέριος αντιπρόσωπος ΕΠΛΣΑΠΝ και διοργανωτής της δράσης και από την Ε.Α.Υ.Ν/Α.Α ο Πρόεδρος Καλλιακμάνης Γεώργιος, ο Αντιπρόεδρος Βρέντας Ηλίας, ο Γενικός Γραμματέας Κορομηλάς Νικόλαος και ο Ταμίας Τσαπάρας Γεώργιος.

Καλή Ανάσταση σε όλους, με την ευχή όλα τα παιδιά του κόσμου να μεγαλώνουν σε περιβάλλον γεμάτο από αγάπη, στοργή και ευτυχία.

 

* (Από τους παρευρισκόμενους των δύο Ενώσεων πάρθηκαν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα για την αποφυγή μετάδοσης του COVID-19 όπως επίσης έχουν γίνει και τα καθιερωμένα βάση νομοθεσίας self-test)