D&K SYSKEYASIES : ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ..!!

ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Βασικές αρχές μας είναι η νομιμότητα, η υπευθυνότητα, η περιβαλλοντική και κοινωνική συνείδηση, καθώς και το επιχειρηματικό ήθος.

Νομιμότητα, που αφορά την τήρηση των απαιτήσεων που σχετίζονται με το περιβάλλον, την υγεία αλλά και την ασφάλεια στην εργασία.

Υπευθυνότητα απέναντι τόσο στους πελάτες μας όσο και στους συνεργάτες μας, με τη συνεχή βελτίωση των συνθηκών εργασίας και της λειτουργίας μας.

Περιβαλλοντική και Κοινωνική συνείδηση με γνώμονα τη συνετή και ορθολογική χρήση των φυσικών πόρων, έχοντας ως προτεραιότητα την προστασία του περιβάλλοντος, καθώς και τη συνεχή προσπάθεια διασφάλισης της υγείας των εργαζομένων αλλά και της ασφάλειας των συνεργατών μας και της τοπικής κοινωνίας.

Επιχειρηματικό ήθος και δεοντολογία, με την ασφαλή και αποτελεσματική διαχείριση των πάσης φύσεως δεδομένων και πληροφοριών, που προκύπτουν από τις συνεργασίες της εταιρείας μας, με πνεύμα ειλικρινούς και αμοιβαίου σεβασμού.

Τέλος, βασικός άξονας της φιλοσοφίας μας είναι η καινοτομία, με την ανάπτυξη ποιοτικών υπηρεσιών, πρωτοποριακών εφαρμογών και ολοκληρωμένων λύσεων με στόχο πάντα την ικανοποίηση των πελατών μας και την διασφάλιση της ποιότητας. 

Στοιχεία Επικοινωνίας

ΕΔΡΑ:
Πειραιώς 57 & Πύργου, Μοσχάτο, 18346

Τηλ: 210-4818400

Fax: 210-4818400

ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ:

Θέση Άγιος Δημήτριος Οινόφυτα, Βοιωτίας, 32011

Τηλ: 22620-31893

E-mail:

info@dksyskevasies.gr

[sc name=”fanis” ][/sc]