Διπλό χτύπημα η Θύελλα/Αχιλλέας

Διπλό χτύπημα, μετά την απόκτηση του Μ.Μαυρουδή, πραγματοποίησε η ομάδα της Θύελλας Αχιλλέα.

Συγκεκριμένα η ομάδα του Κορυδαλλού, συμφώνησε με τον μπακ, Σπύρο Κορωναίο (αριστερά) και τον επίσης μπακ Νίκο Χαραλαμπάκη (δεξιά) απο τον ΑΣ Δραπετσώνας.

”Η ομάδα μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του αριστεροπόδαρου ακραίου μπακ Σπύρου Κορωναίου.

Πρόκειται για μια πολύ σημαντική κίνηση καθώς ο Κορωναίος είναι ένας ποδοσφαιριστής που θα δώσει πολλές λύσεις στις πτέρυγες της ομάδας μας.

Έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στις ακαδημίες του Ιωνικού από όπου και ξεκίνησε και στην συνέχεια αγωνίστηκε στην ομάδα της Χαλκηδόνας και του Φαληρικού.

Σπύρο καλώς ήρθες στην οικογένεια μας.

Σου ευχόμαστε υγεία πάνω από όλα και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας”.

”Μεταγραφικό ντεμαραζ.

Η ομάδα μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του νεαρού 18χρονου πολύ ταλαντούχου ακραίου μπακ Νίκου Χαραλαμπάκη.

Πρόκειται για μια πολύ σημαντική προσθήκη για την ομάδα μας καθώς ο νεαρός μπακ εχει εξαιρετικά προσόντα, ικανότητες, ταλέντο και προοπτικές να εξελιχθεί ακόμα περισσότερο με σκληρή δουλειά.

Μπορεί να αγωνιστεί εξίσου καλα και στις 2 πλευρές ως μπακ και διαθέτει ταχύτητα κ πολύ καλή τεχνική κατάρτιση τόσο αμυντικά όσο κ στο επιθετικό κομμάτι.

Έχει αγωνιστεί από 16 ετών σε ανδρική ομάδα και οι ομάδες που έχει αγωνιστεί είναι η Κύπρος Κορυδαλλού, ΑΣ Δραπετσώνας και η Χαλκηδόνα.

Νίκο καλως ήρθες στην οικογένεια μας!

Σου ευχόμαστε υγεία πάνω από όλα και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας”!

Exit mobile version