Διπλασίασε τις νίκες η Κηφισιά, 2-0 την Ερμιονίδα

Το 2 στα 2 έκανε σήμερα η Κηφισιά νικώντας με 2-0 την Ερμιονίδα στο γήπεδο της Νέας Ερυθραίας. Η ομάδα του Νίκου Κούστα έχει 5 γκολ σε 2 αγώνες με μηδέν παθητικό, βρισκόμενη στη κορυφή του 7ου ομίλου μαζί με τον Πανγυθεατικό.

Το 1-0 έγινε στο 14ο λεπτό, όταν ο Παυλάκης έκανε το σουτ, η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι και τον Ραχίμ να δίνει την ασίστ στον Ρεντζή ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να σκοράρει.

10 λεπτά αργότερα, η Κηφισιά έκανε 2 τα τέρματά της με τον Ραχίμ να πετυχαίνει τη δεύτερη ασίστ του, καθώς μετά από σέντρα του ο Μκριτσιαν έκανε με κεφαλιά το τελικό 2-0.

ΑΕ Κηφισιάς (Νίκος Κούστας) Αντωνόπουλος, Παπαγγελής (71′ Τόσκα), Έσλερ (61′ Διονέλλης), Γκότοβος, Μκρτσιάν, Ζέλο (20′ λ.τρ. Τζέλη), Πρίτσας (74′ Σιμάκου), Ραχίμ, Παυλάκης, Παπασάββας, Ρεντζής (61′ Κοντογιάννης).

Ένωση Ερμιονίδας Θανάσης Στάικος): Πονηρός (70′ λ.τρ. Ντουντούμης), Ποδαράς (46′ Λαζάρου), Τζιέρης, Βιρβίλης, Μερτύρης, Τανουσία, Διαμαντόπουλος, Τρέσα (77′ Λαλούσης), Τριμπόνιας (63′ Αντωνόπουλος), Μπρολίν (72′ Νέρες), Αντωνακόπουλος.

[sc name=”bitros” ]