Δημητρέσκου: ”Οι υψηλοί στόχοι της διοίκησης με έκαναν να έρθω”

Για τους λόγους όπου ήρθε στον Ολυμπιακό Περάματος, αλλά και για την πρώτη του εμφάνιση στο ματς του Σαββάτου απέναντι στον Θησέα, μας μίλησε  ο νέος προπονητής των Ερυθρόλευκων Γιώργος Δημητρέσκου.

Ο νεαρός προπονητής αναφέρθηκε επίσης και στο ”νέο αίμα” που υπάρχει στην ομάδα, μιας και βασίζεται αρκετά στα νέα παιδιά, ενώ έχει δημιουργήσει άποψη και για τον επερχόμενο αντίπαλό του που είναι ο Πανιώνιος Κερατσινίου.

 

Πολύ θετικό το ξεκίνημά σας, κερδίσατε 2-0 τον Θησέα, κερδίζοντας παράλληλα την εμπιστοσύνη των παικτών και της διοίκησης. Θα ήθελα να μου δώσετε το δικό σας σχόλιο για το παιχνίδι και ποιά είναι τα πράγματα που παρατηρήσατε από τον Ολυμπιακό;

”Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, όπως θα είναι και όλα τα υπόλοιπα. Ήμασταν προσηλωμένοι στον στόχο μας που ήταν η νίκη, τα παιδιά το ήθελαν, ενώ τακτικά ήμασταν άριστοι. Δεν πιέσαμε ψηλά, περιμένοντας τον αντίπαλο. Προσπαθήσαμε να κάνουμε παιχνίδι πρωτοβουλίας, βάζοντας κάτω τη μπάλα, κάτι που μπορούμε να κάνουμε με τους παίκτες που έχουμε, φτάνοντας έτσι στη νίκη”.

Τί σας έκανε να έρθετε στον Ολυμπιακό;

”Το γεγονός οτι είναι μία μεγάλη ομάδα, αλλά και οι υψηλοί στόχοι της διοίκησης, κάτι που μου αρέσει”.

Όπως έχετε πει ο ίδιος, βασίζεστε πολύ στα νέα παιδιά. Πιστεύετε οτι υπάρχουν παιδιά τα οποία είναι νέα και μπορούν να εξελιχθούν;

”Ναι υπάρχουν. Κάναμε και μία προσθήκη ενός ακόμη νεαρού ποδοσφαιριστή, του Βασίλη Σαββίδη από την Ελλάς Ποντίων. Πιστεύω πως αν δουλέψουν και είναι προσηλωμένοι στον στόχο τους, θα μπορούν να υλοποιήσουν πολλά πράγματα”.

Επόμενο παιχνίδι είναι απέναντι στον Πανιώνιο Κερατσινίου, μία πιο σκληροτράχηλη ομάδα συγκριτικά με τον Θησέα. Έχετε παρακολουθήσει τη συγκεκριμένη ομάδα;

”Ναι με τους Σαλαμινομάχους. Είναι μία ομάδα που θέλει να κάνει παιχνίδι πρωτοβουλίας, ενώ αρέσκεται και στην κατοχή της μπάλας. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι”.

[sc name=”boukis” ]