Δημητρέσκου: ”Είμαι ευχαριστημένος από τη διάθεση που βγάζουν οι ποδοσφαιριστές μου”

Ικανοποιημένος από τους παίκτες του φαίνεται να είναι ο προπονητής του Ολυμπιακού Περάματος Γιώργος Δημητρέσκου, μετά και τη Σαββατιάτικη νίκη επί του Πανιωνίου Κερατσινίου με 2-1.

Ο νέος τεχνικός των Ερυθρόλευκων αναφέρθηκε επίσης και στον τρόπο που σκέφτεται να προπονεί την ομάδα του, λόγω της εκ νέου διακοπής των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων

 

2η σερί νίκη και για εσάς, αλλά και για την ομάδα σας. Πιστεύετε οτι αρχίζετε να βρίσκετε την συνταγή της επιτυχίας;

”Πιστεύω οτι δεν υπάρχει συνταγή της επιτυχίας. Όλα γίνονται μέσα στο γήπεδο και ανάλογα με τη διάθεση, αλλά και με τα πράγματα που μπορούν και θέλουν να δείξουν οι ποδοσφαιριστές βγαίνει και το ανάλογο αποτέλεσμα”.

Θεωρείτε πως αν δεν υπήρχε η διακοπή θα συνεχίζατε κατ’ αυτόν τον τρόπο;

”Θεωρώ οτι θα τα δίναμε όλα στους αγώνες, μιας και οι ποδοσφαιριστές μου έχουν δείξει οτι θα έκαναν το παν για τη νίκη ακόμα και σε αντίξοες συνθήκες”.

Είστε ευχαριστημένος από τη μέχρι τώρα σας πορεία στον σύλλογο;

”Είμαι ευχαριστημένος όχι από τα δύο θετικά αποτελέσματα, αλλά από τη διάθεση που βγάζουν οι ποδοσφαιριστές στην προπόνηση”.

Όπως γνωρίζετε όλοι οι προπονητές έχουν ως κύριο θέμα όχι το επόμενο παιχνίδι, αλλά το πώς θα κρατήσουν το ποδοσφαιριστές τους σε καλή φυσική κατάσταση. Εσείς τί σκοπεύετε να κάνετε;

”Έχουμε προτείνει κάποια πράγματα στον πρόεδρο. Σίγουρα δεν θα μείνουμε ανενεργοί. Μία ιδέα που έχουμε στο μυαλό μας είναι η ατομική άσκηση υπό την επίβλεψη κάμερας. Είναι κάτι που το έκαναν οι μεγάλοι σύλλογοι και θα ήθελα να δουλέψουμε όσο περισσότερο μπορούμε στο επίπεδό τους”.

[sc name=”hpeiros” ]