Διακρίσεις για Έλενα Ντρε και Νίκο Χριστόπουλο

Εξαιρετικά πετυχημένη ήταν η πρώτη συμμετοχή σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στην κατηγορία Laser 4,7 των δύο αθλήτών του ΙΑΣΩΝ, της Ντρε Έλενας και του Χριστόπουλου Νίκου.

Όπως αναφέρει ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος ΙΑΣΩΝ: «Η Έλενα κατέκτησε την πρώτη (1) θέση μεταξύ των αθλητριών της περιφέρειάς μας και την 12η γενικής Πανελλαδικά για κορίτσια κάτω από 16.
Ο Νίκος κατέκτησε τη δεύτερη (2) θέση μεταξύ των αθλητών της περιφέρειάς μας και την 22η γενικής Πανελλαδικά για τα αγόρια κάτω από 16.

Ο όμιλός μας θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά την προπονήτρια του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πατρών, Δήμητρα Αρβανίτη, η οποία συνόδευσε και βοήθησε τα παιδιά του ομίλου μας μαζί με του Ι.Ο.Π..

Τα συνολικά αποτελέσματα του αγώνα μπορείτε να τα βρείτε εδώ για τα αγόρια και εδώ για τα κορίτσια.
Στους δύσκολους καιρούς που ζούμε οι μικροί μας αθλητές, δείχνουν το δρόμο. Κάθε μικρή ή μεγάλη επιτυχία, κρύβει θυσίες και ατελείωτες ώρες στη θάλασσα. Η πόλη μας έχει τη δυνατότητα και οφείλει να βρίσκεται στο προσκύνιο της ιστιοπλοϊκής σκηνής. Η Πάτρα πρέπει να κοιτάει προς τη θάλασσα. Τα παιδιά μας πρέπει να βοηθηθούν να βρίσκονται κοντά στη φύση».