Διαιτητής και VAR υποχρέωσαν τον Ολυμπιακό σε ήττα 3-1 με τη Άϊντραχτ

Η Αϊντραχτ μπορεί να έπαιξε πολύ καλύτερο ποδόσφαιρο είχε όμως συμμάχους διαιτητή και VAR Σε δύο μαρκαρίσματα μέσα στην περιοχή σε Ελ Αραμπί στο 53″ και Ρέαμπτσιουκ στο 56″που ήταν και τα δυο πέναλτι το VAR δεν ασχολήθηκε να ελέγξει τις φάσεις και στο 36″ ο Ελ Αραμπί δέχθηκε αγκωνιά στο πρόσωπο εκτός φάσης χωρίς το VAR να υποδείξει στον διαιτητή τίποτα.

Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου η Αϊντραχτ πέτυχε και δεύτερο τέρμα από κόρνερ κεφαλιά στο δοκάρι στην επαναφορά ο Σο ασίστ στον Τορέ και σε κενό τέρμα κάνει το 2-1
Στο 59″ η Αϊντραχτ πέτυχε το 3-1 ο Πασιένσια σούταρε ο Βατσλικ απέκρουσε και ο Κάμαντα κέρδισε την μπάλα ντριμπλαροντας και τον Βατσλικ.

Ο Ολυμπιακός το έχασε το παιχνίδι από παίκτες κουρασμένους που δεν έχουν πάρει ανάσες από τα συνεχή παιχνίδια ο Μαρτίνς δεν εννοεί να φρεσκάρει την ομάδα με Κούντε από την αρχή με Ανδρούτσο και Μπα στην άμυνα. Στο πρώτο ημίχρονο δεν υπήρχε κέντρο στον Ολυμπιακό άφαντοι Μπουχαλάκης Εμβιλά και πάλεψε ο μικρός Καμαρά και λιγότερο ο Μαντί Καμαρά.
Επίσης και ο Μασούρας δεν ήταν ο γνωστός Μασούρας θέλει κι αυτός ανάσες ας έβαλε τον Λόπες από την αρχή που όσο έπαιξε ήταν καλος.

Εδώ υπάρχει ένα θέμα με τον Κούντε είναι η καλύτερη μεταγραφή μετα τον Αγκιμπού Καμαρά και βρίσκεται μόνιμα εκτός ενδεκάδας κ. Μαρτίνς. Και το απέδειξε και απόψε από την στιγμή που μπήκε αλλαγή ο Ολυμπιακός ήταν άλλη ομάδα είχε κέντρο και δημιουργούσε επιθέσεις.

Για μια ακόμα φορά ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος ήταν συγκινητικός μια άμυνα μόνος του, θυμίζοντας μυθικους παίκτες Κώστα Λινοξυλάκη και Μίμη Στεφανάκο.

 

 

 

Ο Πέδρο Μαρτίνς ξεκίνησε το ματς με τον Βατσλικ κάτω από τα δοκάρια, με Σισέ και Παπασταθόπουλο στο κέντρο της άμυνας, Ρέαμπτσιουκ και Λαλά στα αμυντικά άκρα, με τριάδα στο κέντρο τους Εμβιλά, Μπουχαλάκη, Μαντί Καμαρά, στα εξτρέμ τον Αγκιμπού Καμαρά και τον Μασούρα στα εξτρέμ, τον Ελ Αραμπί στην κορυφή της επίθεσης.

Πρώτη καλή στιγμή στο ματς στο 12’ με τον Μαντί Καμαρά να βγάζει σέντρα, προβολή του Ελ Αραμπί, η μπάλα φεύγει άουτ. Στο 13’ κεφαλιά του Κάμαντα, πέρασε ξυστά από το δεξί δοκάρι του Βατσλίκ. Στο 19’ κεφαλιά του Μπορέ, μέσα από την μικρή περιοχή, ήταν άστοχη. Στο 23’ ο Βατσλίκ κάνει φοβερή επέμβαση, όταν ο Μπορέ μέσα από την μικρή περιοχή πιάνει την κεφαλιά, αφού έχει σπρώξει τον Παπασταθόπουλο χωρίς να δώσει φάουλ ο ρέφερι, όμως ο Τσέχος γκολκίπερ του Ολυμπιακού μπλοκάρει πάνω στην γραμμή.

 

Στο 25’ ο Σισέ γλιστράει και πέφτει πάνω στον Μπορέ, ο οποίος έχει πατήσει περιοχή και τον ρίχνει κάτω, με τον Τιάγκο Μαρτίνς να δείχνει το σημείο του πέναλτι και την κίτρινη κάρτα στον αμυντικό του Ολυμπιακού, ο οποίος θα χάσει τον επόμενο αγώνα στο Europa League με την Άιντραχτ στο Καραϊσκάκη. Ο Μπορέ ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι ανοίγοντας το σκορ για τους γηπεδούχους.

Στο 29’ ήρθε η σειρά του Ολυμπιακού να κερδίσει πέναλτι όταν ο Γιάκιτς έκανε χέρι μέσα στην περιοχή, προ τους Ελ Αραμπί. Το πέναλτι εκτέλεσε ο Ελ Αραμπί ισοφαρίζοντας άμεσα σε 1-1.

Στο 36’ ο Ελ Αραμπί δέχθηκε αγκωνιά στο πρόσωπο, εκτός φάσης, με αποτέλεσμα να του ανοίξει το φρύδι και να συνεχίσει με επίδεσμο, όμως κανένας από διαιτητές και VAR δεν είδε κάτι, χωρίς να υπάρξει κάποια κάρτα. Στο 37’ μονοκόμματο σουτ του Τουρέ, άουτ. Στο 40’ κεφαλιά του Παπασταθόπουλου, δεν είχε δύναμη, εύκολα στα χέρια του Τραπ.

Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Ολυμπιακός δέχθηκε δεύτερο γκολ, όταν σε μία αδράνεια της άμυνας, μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Χιντερέγκερ παίρνει την κεφαλιά με την μπάλα να βρίσκει στο δοκάρι, στην επαναφορά ο Σο έδωσε ασίστ για τον Τουρέ, ο οποίος μόνος του στην μικρή περιοχή δεν δυσκολεύτηκε να σκοράρει για το 2-1.

Στο 53’ σέντρα του Μασούρα, ο Ελ Αραμπί προσπαθεί για την κεφαλιά, με τον Τούτα να τον γκρεμίζει, όμως ο ρέφερι δεν έδωσε κάτι. Στο 56’ προβολή του Γιάκιτς στο κεφαλιά του Ρέαμπτσιουκ, μέσα στην περιοχή, ο Τιάγκο Μαρτίνς δείχνει κόρνερ αντί για πέναλτι!

Στο 59’ η Άιντραχτ σκόραρε για τρίτη φορά όταν ο Πασιένσια έπιασε ένα σουτ, ο Βατσλικ έδιωξε, η άμυνα όμως δεν αντέδρασε με τον Κάμαντα να έρχεται από πίσω και να σκοράρει για το 3-1.

Στο 75′ κεφαλιά του Πασιένσια, έφυγε άουτ.

Κίτρινες: Πασιένσια – Σισέ, Παπασταθόπουλος, Αγκιμπού Καμαρά
ΑΪΝΤΡΑΧΤ: Τραπ, Τουρέ (82′ Ντουρμ), Χιντερέγκερ, Τούτα (60’ Ντίκα), Μπορέ, Χασέμπε, Σο (89′ Χάουγκεν), Κόστιτς, Καμάντα, Γιάκιτς, Πασιένσια (82′ Ρόντε).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Βατσλίκ, Παπασταθόπουλος, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Λαλά (77′ Ανδρούτσος), Εμβιλά (60’ Ονιεκούρου), Μπουχαλάκης, Μαντί Καμαρά (66’ Κούντε), Αγκιμπού Καμαρά, Μασούρας (77′ Λόπες), Ελ Αραμπί (66’ Τικίνιο).

[sc name=”hpeiros” ][/sc]