Διαγνώστηκε με καρκίνο η Σάρα Καρμπονέρο για τον Κασίγιας νέο «χτύπημα»

Τα “χτυπήματα” που δέχεται τελευταία ο Ισπανός τερματοφύλακα,Κασίγιας, καθώς μετά την  υγείας που πέρασε, η, Σάρα Καρμπονέρο, διαγνώστηκε με καρκίνο .

Η  σύζυγος του Κασίγιας, υπεβλήθη σε εσπευσμένη επέμβαση για την αφαίρεση ενός  όγκου  και πλέον μπαίνει στην φάση της αποκατάστασης.

Αναλυτικά το μήνυμά στο Instagram αναφέρει:

«Ενώ ακόμα δεν είχαμε συνέλθει από τον τρόμο, η ζωή μάς εξέπληξε ξανά. Αυτή τη φορά άγγιξε εμένα αυτή η άσχημη λέξη με τα 6 γράμματα που ούτε να γράψω δεν μπορώ. Στις πρόσφατες εξετάσεις που έκανα ο γιατρός μου διέγνωσε έναν όγκο στις ωοθήκες τον οποία τον αφαίρεσα ήδη με επέμβαση. Όλα πήγαν πολύ καλά, ευτυχώς προλάβαμε πολύ νωρίς.

Ωστόσο θα ακολουθήσουν μερικοί μήνες όπου θα υποφέρω, αφού θα πρέπει να κάνω την κατάλληλη θεραπεία. Είμαι ήρεμη και αισιόδοξη ότι όλα θα πάνε καλά. Ξέρω ότι ο δρόμος θα είναι δύσκολος, αλλά κι ότι θα έχει ευχάριστο τέλος. Έχω την υποστήριξη της οικογένειας και των φίλων μου και μιας σπουδαίας ιατρικής ομάδας. Δράττομαι της ευκαιρίας να ζητήσω από τους δημοσιογράφους το σεβασμό και την κατανόηση, με την οποία πάντα μου συμπεριφέρεστε, ειδικά σε αυτές τις δύσκολες στιγμές για μένα και την οικογένεια μου».