Δέδας: Δύσκολο το ματς με Προμηθέα, το μυαλό μας βρίσκεται πάντα στον Γέλοβατς.

Η ΑΕΚ αύριο (04/12) φιλοξενεί τον Προμηθέα Πατρών για την 9η αγωνιστική της Basket League και ο τεχνικός της Ένωσης, Στέφανος Δέδας, αναφέρθηκε στο ματς αυτό, τονίζοντας πως είνια πολύ δύσκολο, ενώ αναφέρθηκε και στον Γέλοβατς λέγοντας πως το μυαλό όλων βρίσκεται στον Σέρβο.

Όπως ανακοίνωσε και η ΚΑΕ ΑΕΚ, ο Στέφαν Γέλοβατς θα διακομιστεί στη Σερβία και ο προπονητής της ομάδας όπως είναι φυσικό τόνισε πως το μυαλό όλων βρίσκεται ακόμη στον Σέρβο φόργουορντ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Στέφανου Δέδα:

«Μπαίνουμε σ’ ένα πολύ κρίσιμο μήνα για τους στόχους της ομάδας. Η αρχή γίνεται στη συνάντηση με τον Προμηθέα. Θα είναι ένας αγώνας με μεγάλο βαθμό δυσκολίας, αν αναλογιστούμε τα συσσωρευμένα προβλήματα, που αντιμετωπίζουμε από την αρχή της περιόδου, ωστόσο πάμε στο ματς με καλή ψυχολογία, τηρουμένων των συνθηκών, μετά τις δύο συνεχόμενες νίκες, σε BCL και Basket League».

«Ακολουθούν μέσα στον Δεκέμβρη, μεταξύ άλλων σημαντικών αγώνων, δύο «Τελικοί» στο γήπεδό μας, για το BCL και το Κύπελλο Ελλάδος αντιστοίχως, και στοχεύουμε να κορυφώσουμε την απόδοσή μας εκείνο το διάστημα. Βασικό ζητούμενο είναι να μείνουμε υγιείς. Σ’ αυτόν τον κρίσιμο μήνα, η βοήθεια του κόσμου της ΑΕΚ κρίνεται απαραίτητη, ώστε να ωθήσει τους παίκτες μας να «υπερβάλλουν εαυτόν». Είναι ο μόνος τρόπος, για να ξεπεράσουμε τα δύσκολα».

Για τον Γέλοβατς είπε:

«Το μυαλό μας είναι πάντα στον Στέφαν Γέλοβατς. Είναι ανθρώπινο. Και πώς αλλιώς να γινόταν; Ωστόσο, θεωρώ, ότι πρέπει και θα βρούμε ξανά τα ψυχικά αποθέματα για να διαχειριστούμε ακόμη ένα απαιτητικό ματς».