Δαούτης: ”Συγχαρητήρια στα παιδιά που έβγαλαν παραπάνω από αυτό που πρέπει”

Το δικό του σχόλιο έδωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού Περάματος Παύλος Δαούτης, για τη νίκη του Ολυμπιακού απέναντι στον Άρη Αμφιάλης με 3-0. Ο Έλληνας τεχνικός μας επεσήμανε οτι η ομάδα του δούλεψε στις αδυναμίες που είχε στο παιχνίδι της πρεμιέρας με τον ΑΟ Αγίου Δημητρίου, τονίζοντας επίσης πως όλες οι ομάδες του ομίλου είναι ισοδύναμες.

Στα εξωαγωνιστικά, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τις τελευταίες μέρες κάποια διοικητικά προβλήματα στα οποία δεν επεκτάθηκε ο κ.Δαούτης.

Ήταν μία πολύ εμφατική νίκη η οποία ήταν η πρώτη στη σεζόν, καθαρίζοντας μάλιστα το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο. Ένα σχόλιο για την εμφάνιση της ομάδας σας.

”Το μόνο που θέλω να δώσω είναι συγχαρητήρια στα παιδιά που έβγαλαν παραπάνω από αυτό που πρέπει στο πρώτο ημίχρονο. Ήταν άψογοι”.

Βλέποντας το αποτέλεσμα, καταλαβαίνουμε πως η ομάδα σας ήταν πιο επιθετική, αλλά και πιο παραγωγική κάτι που δεν έγινε σε μεγάλο βαθμό στο προηγούμενο παιχνίδι. Ήταν κάτι που το δουλέψατε στην προπόνηση;

”Η ομάδα δεν μπορεί να είναι έτοιμη. Σε κάθε παιχνίδι θα προσθέτουμε ένα λιθαράκι και όσο περνάει ο καιρός θα δείχνουμε κι άλλες πτυχές τους εαυτού μας. Ήδη κάναμε το πρώτο βήμα και μάλιστα εύκολα. Την εβδομάδα που μας πέρασε δουλέψαμε στα λάθη που κάναμε στο παιχνίδι με τον ΑΟΑΔ. Μέσα στα λάθη ήταν και το επιθετικό κομμάτι. Το πιο ουσιαστικό όμως ήταν οτι αλλάξαμε θέση σε κάποιους ποδοσφαιριστές, με αποτέλεσμα να πάρουμε τα πάνω μας”

Βλέπετε το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία με αυτή τη νίκη;

”Πιστεύω πως όλες οι ομάδες είναι στο ίδιο καζάνι. Τη μία εβδομάδα μπορεί να κερδίζεις και την άλλη να χάνεις. Είναι όλες ίδιας δυναμικότητας και γι’αυτό κάθε εβδομάδα δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι. Το ίδιο ισχύει και για τον Άρη Αμφιάλης ο οποίος ήταν δύσκολος στα χαρτιά, αλλά εμείς κάναμε το παιχνίδι μας και κερδίσαμε”.

[sc name=”boukis” ]