Χρήστος Βρεττάκος: Zήτησε άμεση στελέχωση το νέο Κέντρο Υγείας ώστε να καταστεί λειτουργικό.

Τον Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη, υποδέχθηκε στο Δημαρχείο της πόλης ο Δήμαρχος Χρήστος Βρεττάκος.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης ο Περιφερειάρχης υπέγραψε δύο προγραμματικές συμβάσεις οι οποίες αφορούν στην ανακατασκευή και συντήρηση υποδομών και εξοπλισμού του κλειστού γυμναστηρίου «Γ. Κασιμάτης» στη Δραπετσώνα, προϋπολογισμού περίπου 300 χιλ. ευρώ και στην επισκευή κερκίδων του γηπέδου σιταποθηκών , προϋπολογισμού περίπου 100 χιλ. ευρώ.

Στη συνέχεια ο Περιφερειάρχης επισκέφθηκε το νέο Κέντρο Υγείας αστικού τύπου Κερατσινίου-Δραπετσώνας, όπου και ξεναγήθηκε, διαπιστώνοντας την αρτιότητα και την δυνατότητα να παρέχει όλες τις υπηρεσίες υγείας, που απαιτούνται για την κάλυψη των υγειονομικών αναγκών των πολιτών της περιοχής.

Σε δηλώσεις του ο κ. Πατούλης ζήτησε την άμεση μέριμνα του Υπουργείου Υγείας για τη στελέχωση του Κέντρου Υγείας ώστε να καταστεί λειτουργικό.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Κερατσινίου Χρ. Βρεττάκος επισήμανε τα εξής:

«Καλωσορίσαμε τον κ. Περιφερειάρχη σε ένα έργο που αποτελεί μια νίκη της Αυτοδιοίκησης του Α’ και Β’ βαθμού.

Καταφέραμε γρήγορα και απρόσκοπτα, παρόλο που υπήρξαν και εκλογές στο μεταξύ, να δημιουργήσουμε ένα χώρο, ο οποίος είναι εξαιρετικός.

Καταφέραμε και κερδίσαμε το συγκεκριμένο στοίχημα, τώρα είναι ευθύνη της κυβέρνηση να στελεχώσει το νέο Κέντρο Υγείας.

Να στελεχώσει δηλαδή γρήγορα αυτό το χώρο με το απαραίτητο προσωπικό, χωρίς το “άλλοθι” της πανδημίας, αλλά αντίθετα επ΄αφορμής αυτής και της αντιμετώπισής της.

Να αποκτήσουμε δηλαδή ένα Κέντρο Υγείας που να μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες των ανθρώπων της πόλης μας.