Χρήστος Βρεττάκος :Για να δώσουμε την ερχόμενη Κυριακή την τελική μάχη για τη ζωή μας την ίδια, το μέλλον.

Συνδημότη, συνδημότισσα,

Απόψε μίλησε με ξεκάθαρο τρόπο ο λαός της πόλης. Το σημερινό εκλογικό αποτέλεσμα αποτελεί μεγάλη νίκη των δημοτών, οι οποίοι έστειλαν ηχηρό μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις για να συνεχίσει η πόλη να βαδίζει στον δρόμο που χαράξαμε από κοινού πριν πέντε χρόνια.

Το εκλογικό αποτέλεσμα, πέρα από την ηθική ικανοποίηση που μας γεμίζει, μας οπλίζει με περισσότερο πάθος και επιμονή. Για να δώσουμε την ερχόμενη Κυριακή την τελική μάχη για τη ζωή μας την ίδια, το μέλλον αυτής της πόλης και των παιδιών μας.

Οι δημότες έκλεισαν τα αφτιά τους σε όσους και όσες επιδίωξαν να δηλητηριάσουν με κηρύγματα μίσους και λασπολογίες την πολιτική ζωή του τόπου και γύρισαν την πλάτη στα ψέματα και τις συκοφαντίες.

Απόψε έγινε το πρώτο μεγάλο βήμα προς την τελική νίκη. Δεν επαναπαυόμαστε. Συνεχίζουμε τον αγώνα και την προσπάθεια να οικοδομήσουμε μια πόλη αντάξια των κατοίκων της. Με τη στάση τους και με μοχλό τη Δημοτική μας Κίνηση, οι πολίτες έδειξαν αποφασισμένοι να σχεδιάσουν ένα καλύτερο αύριο για όλους μας, στηριγμένο στην αλληλεγγύη, τον σεβασμό και την ελπίδα.
Ευχαριστούμε όσους και όσες μας στήριξαν με την ψήφο τους, αλλά και όσους έκαναν διαφορετική επιλογή. Την ερχόμενη Κυριακή σας καλούμε όλους και όλες να κάνουμε μαζί το δεύτερο και αποφασιστικό βήμα. Την ερχόμενη Κυριακή κάθε δημότης ξεχωριστά, οφείλει να σκεφτεί το παρελθόν, να δει το παρόν και να αποφασίσει για το μέλλον. Την Κυριακή ψηφίζουμε – στηρίζουμε Άλλο Δρόμο και δήμαρχο της πόλης τον Χρήστο Βρεττάκο.

[sc name=”SOUTAS”]