Χένρι Ονιεκούρου: Μια μεταγραφή από το πάνω ράφι

Ο Χένρι Ονιεκούρου ανήκει από τις πιο ακριβές μεταγραφές του Ολυμπιακού. Στα 5.000.000 εκ. ευρώ έφτασε το κόστος της μεταγραφής από την Μονακό.

Για την εποχή που διανύουμε το ποσό είναι τεράστιο, κι όμως ο πρόεδρος κ.Βαγγέλης Μαρινάκης έκανε την υπέρβαση, για να λυθεί μια και καλή το πρόβλημα στα άκρα του Ολυμπιακού από την εποχή που έφυγε ο Ποντένσε.

Ο Ονιεκούρου βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα, έχει την ταχύτητα και την έκρηξη που έψαχνε ο Ολυμπιακός. Η Μονακό έχει πληρώσει 13,5 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει.

Ο Φατίχ Τερίμ έχει τρελαθεί που ο Ονιεκούρου προτίμησε την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό και όχι την Γαλατασαραι, και δεν κατάφεραν να κρατήσουν τον Νιγηριανό εξτρέμ.

Ο Ονιεκούρου για τα επόμενα 4 χρόνια θα ανήκει στον Ολυμπιακό κα αυτόματα γίνεται μια από τις ακριβότερες μεταγραφές των τελευταίων ετών. Ο Ποντένσε είχε κοστίσει στον Ολυμπιακό 7 εκατ.ευρώ. Ενω με 6 εκατ.ευρώ είχαν γίνει οι αγορές των Ριέρα, Ρομπέρτο. Στα 5,4 εκατ.ευρώ είχε φτάσει το κόστος του Μπράουν, και στα 5 εκατ .ευρώ η μεταγραφή του Παϊτίμ Κασάμι από την Φούλαμ.

Ο Ένγκελς είχε κοστίσει 4,5 εκατ.ευρώ τα ίδια με του Ρούμπεν Σεμέδο.

[sc name=”hpeiros” ][/sc]