Χατζηαντωνίου: ”Και οι δύο ομάδες έχουν τους ίδιους στόχους”

Τη δική του τοποθέτηση έκανε ο προπονητής του Κερατσινίου Μηνάς Χατζηαντωνίου για το παιχνίδι της Κυριακής (18/4 – 16:30) απέναντι στον Πανελευσινιακό για την 6η αγωνιστική του 8ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Ο Χατζηαντωνίου τόνισε πως πρόκειται για δύο ομάδες που έχουν τους ίδιους στόχους. Επίσης τον ρωτήσαμε και για την μεταγραφή του Κώστα Μενδρινού.

 

Πώς εξελίχθηκε η προετοιμασία για το παιχνίδι κόντρα στον Πανελευσινιακό;

”Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Όλα κύλησαν ομαλά”.

Έχετε απουσίες;

”Όχι βασικές. Κάποιοι ποδοσφαιριστές έχουν μικροτραυματισμούς αλλά δεν είναι τίποτα το σημαντικό”.

Θα μπορούσατε να πείτε οτι έχετε ένα μικρό πλεονέκτημα μιας και η ομάδα της Ελευσίνας δεν έχει παίξει ακόμα το πρώτο της παιχνίδι μετά τη διακοπή;

”Δεν έχουμε κάποιο πλεονέκτημα γιατί παίζουμε στην έδρα τους. Επίσης, δεν λέει κάτι το γεγονός οτι έχουμε ένα παιχνίδι παραπάνω. Το βασικό βέβαια είναι η υγεία των ποδοσφαιριστών γιατί αυτό που έπαθαν μπορεί να συμβεί σε οποιαδήποτε ομάδα. Σχετικά με το παιχνίδι, θεωρώ πως και οι δύο ομάδες έχουν τους ίδιους στόχους και πιστεύω πως θα γίνει ένα καλό παιχνίδι”.

Δύο λόγια για τη μεταγραφή του Μενδρινού, ένας ποδοσφαιριστής που είναι αρκετά έμπειρος.

”Είναι ένα παιδί που έχει μεγαλώσει στο Κερατσίνι όπως και ο Λύγκος. Έχει μείνει λίγο πίσω όπως όλοι οι ποδοσφαιριστές λόγω της αποχής, αλλά είναι ένας αθλητής που δουλεύει. Νομίζω οτι σταδιακά θα είναι σε ολοένα και καλύτερη κατάσταση και θα βοηθάει όλο και περισσότερο την ομάδα. Κανείς δεν αμφισβητεί την αξία του, απλά χρειάζεται λίγο παραπάνω προετοιμασία. Τον έχουμε πάρει στην αποστολή γιατί προπονείται εδώ και 10-15 μέρες, έχοντας κάνει φυσικά όλα τα απαραίτητα τεστ”.

Έχει ενσωματωθεί στο κλίμα της ομάδας;

”Ναι. Ούτως ή άλλως είναι δικό μας παιδί”.

[sc name=”hpeiros” ]

Exit mobile version