Χατζηαντωνίου: ”Όλες οι ομάδες έχουν αλλάξει χαρακτήρα λόγω της κατάστασης”

Το Κερατσίνι αντιμετωπίζει τον Ακράτητο την Κυριακή 11/4 (16:30) για την 5η αγωνιστική του 8ου ομίλου της Γ ‘Εθνικής. Ο προπονητής της ομάδας του Πειραιά Μηνάς Χατζηαντωνίου, έκανε το δικό του σχόλιο για το παιχνίδι, ενώ επίσης μας μίλησε για την αλλαγή στον χαρακτήρα που έχει αλλάξει στις ομάδες, καθώς επίσης και για το ρόστερ.

Πώς εξελίσσεται η προετοιμασία αυτής της εβδομάδας εν όψει του αγώνα κόντρα στον Ακράτητο;

”Η προετοιμασία εξελίχθηκε όσο το δυνατόν καλύτερα. Υπήρχε σοβαρότητα και θέληση από τα παιδιά. Βέβαια θα φανεί στην πορεία τί θα βγει και πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα. Σχετικά με το παιχνίδι της Κυριακής, παίζουμε απέναντι σε μία ομάδα που βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο με μας. Ελπίζω πως θα τα πάμε καλά”.

Υπάρχουν απουσίες;

”Υπάρχουν κάποιοι ποδοσφαιριστές που είναι ανέντιμοι όπως ισχύει και στις περισσότερες ομάδες λόγω και της αποχής που υπήρχε’.

Προέρχεστε από ένα διάστημα αποχής της τάξεως των 5 μηνών, κάτι που σημαίνει οτι οι ομάδες οφείλουν να ξεκινήσουν σχεδόν από το μηδέν. Θεωρείτε πως ειδικά στα πρώτα παιχνίδια η βαθμολογική θέση δεν έχει τόσο εξέχοντα ρόλο;

”Σίγουρα όλες οι ομάδες ξεκινούν από το μηδέν και όλες έχουν αλλάξει χαρακτήρα λόγω της κατάστασης. Υπάρχει ένας προγραμματισμός από τους προπονητές για τον τρόπο που θα προετοιμάσουμε τους ποδοσφαιριστές για το κάθε παιχνίδι, πράγμα που δυστυχώς δεν έγινε σωστά, ειδικά στα τοπικά πρωταθλήματα. Πάντα έχει το ρόλο της η θέση, αλλά αυτή τη στιγμή δεν είναι τόσο σημαντικό”.

Η ομάδα σας το τελευταίο διάστημα πρόσθεσε κάποιους ακόμη ποδοσφαιριστές από σωματεία που αγωνίζονται στα τοπικά πρωταθλήματα του Πειραιά (Ατρόμητος Πειραιά και Φαληρικός). Σκέφτεστε να κάνετε κάποιες άλλες τελευταίες προσθήκες;

”Και οι δύο ομάδες βοήθησαν σημαντικά και τους ευχαριστούμε πολύ. Θα τους φερθούμε και εμείς με τη σειρά μας αναλόγως στο μέλλον. Από δω και πέρα θα πρέπει να μας τύχει κάτι πάρα πολύ καλό για να κάνουμε κίνηση. Αυτή τη στιγμή προπονώ 36 παιδιά και δεν θέλω να τους διώξω γιατί δεν θα έχουν πού να πάνε. Σίγουρα οι προπονήσεις είναι πιο δύσκολες, αλλά είναι πιο τίμιο να δουλεύουμε με αυτόν τον αριθμό αθλητών παρά να τους διώξουμε και να μην πάνε πουθενά. Αν διεξάγονταν τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα θα είχαμε πιο λίγους. Είναι ένα πρόβλημα που νομίζω οτι αντιμετωπίζουν κι άλλες ομάδες. Είναι ένα κομβικό σημείο που το σκέφτονται οι προπονητές και δεν θέλουν να το κάνουν για ηθικούς λόγους”.

[sc name=”hpeiros” ]