Χατζηαντωνίου: ”Δεν νομίζω να δώσουμε μεγάλη σημασία στο Κύπελλο”

Για το παιχνίδι Κυπέλλου απέναντι στον Άρη Αρχαγγέλου, αλλά και για το παιχνίδι της Κυριακής (σε περίπτωση που γίνει λόγω των επερχόμενων μέτρων για την αντιμετώπιση του Covid-19) με τον Αιολικό μας μίλησε ο Μηνάς Χατζηαντωνίου.

Ο προπονητής του Κερατσινίου μας έδωσε και εκείνος τη δική του άποψη για το ενδεχόμενο αναβολής των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων.

Θα ήθελα να μου δώσετε αρχικά ένα σχόλιο για το παιχνίδι με τον Άρη Αρχαγγέλου για το Κύπελλο Ελλάδας.

”Δεν νομίζω να δώσουμε μεγάλη σημασία στο Κύπελλο γιατί για να το κατακτήσεις θα πρέπει να κερδίσει τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ. Όσο πιο ψηλά πας βέβαια τόσο το καλύτερο. Παραταχθήκαμε με κάποιους καινούριους ποδοσφαιριστές απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα. Το παιχνίδι ήταν συναρπαστικό, όπου στα πέναλτι πρωταγωνιστής ήταν ο Κούμπουλα, ο οποίος κατά την άποψή μου είναι για πολύ παραπάνω”.

Είναι το Κύπελλο Ελλάδος μία διοργάνωση, όπου θα μπορούν οι ποδοσφαιριστές να πάρουν μία διαφορετική εμπειρία;

”Όπως είναι δομημένο φέτος, είναι λίγο δύσκολο. Καλούμαστε να δώσουμε πολλά παιχνίδια σε μικρό χρονικό διάστημα, μιας και υπάρχει το Κύπελλο Πειραιά και το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, ενώ τα ταξίδια είναι τεράστια ειδικά στα ματς του Κυπέλλου, όπως αυτό με τον Άγιο Νικόλαο”. 

Πιστεύετε οτι θα είναι κουρασμένοι οι ποδοσφαιριστές σας για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Αιολικό;

”Παίζουμε απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα, γι’ αυτό θα είναι και ντέρμπι. Ίσως να έχουμε κάποιους τραυματισμούς λόγω και της κούρασης που είχαμε από το παιχνίδι Κυπέλλου. Η μόνη δεδομένη απουσία είναι αυτή του Προύσου που είναι τιμωρημένος”.

Όπως μου είπατε, το παιχνίδι θα είναι ένα ντέρμπι. Έχετε μεταδώσει τη βαρύτητα του εν λόγω
παιχνιδιού στους ποδοσφαιριστές σας;

”Δεν χρειάζεται, το ξέρουν από μόνοι τους”.

Πιστεύετε οτι θα διακοπούν τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα;

”Πρωτίστως προέχει η υγεία, μετά το σχολείο και μετά ο αθλητισμός. Αν είναι να διακοπεί για το καλό μας, ας διακοπεί. Εμείς εννοείται πως δεν θέλουμε να γίνει κάτι τέτοιο, αλλά άμα είναι για το καλό των ανθρώπων, το ποδόσφαιρο μπορεί να περιμένει”.

[sc name=”bitros” ]