Χατζηαντωνίου: ”Αξίζαμε τη νίκη”

Δίκαιη έκρινε τη νίκη του Κερατσινίου επί του Ακράτητου ο τεχνικός της ομάδας Μηνάς Χατζηαντωνίου. Ο προπονητής της Πειραιώτικης ομάδας αναφέρθηκε στα θετικά που κρατάει από το εν λόγω παιχνίδι, ενώ επίσης θεωρεί πως θα διεξαχθεί το παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής κόντρα στον Πανελευσινιακό, παρά τα θετικά κρούσματα που υπήρξαν στο στρατόπεδο της ομάδας από την Ελευσίνα, με αποτέλεσμα τη μη διεξαγωγή του αγώνα κόντρα στον Αστέρα Βάρης,

Επιστροφή στις νίκες σ’ ένα δύσκολο αγωνιστικά σημείο, καθώς είναι το πρώτο παιχνίδι μετά από 5 αγώνες. Θα ήθελα να μου πείτε πώς ζήσατε εσείς το παιχνίδι από τον πάγκο;

”Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Ήταν ένα ντέρμπι όπως άλλωστε θα είναι όλα τα παιχνίδια. Τα παιδιά δεν ήταν προσαρμοσμένα λόγω της μικρής προετοιμασίας γι’ αυτό ήταν νευρικοί. Παρόλα αυτά θεωρώ πως αξίζαμε τη νίκη”.

Ποια είναι τα θετικά που κρατάτε από την αναμέτρηση;

”Παρά το γεγονός οτι η ομάδα είχε πέντε νέα πρόσωπα, είχαμε καλές συνεργασίες, ενώ δείξαμε οτι είμαστε και μαχητικοί. Νομίζω οτι ήμασταν σαν το παλιό Κερατσίνι, δηλαδή το να είμαστε μαχητικοί και όχι απλά να πάμε και να παίξουμε μπάλα”.

Υπάρχει κάτι που σας προβλημάτισε;

”Δεν υπήρχε κάτι το ιδιαίτερο. Αν εξαιρέσουμε τους τραυματισμούς λόγω της μεγάλης αποχής που είχαμε, δεν υπήρχε κάτι που να με προβλημάτισε. Πιστεύω πάντως με τον μεγάλο αριθμό παικτών που διαθέτουμε οτι θα ανταπεξέλθουμε στις όποιες δυσκολίες παρουσιαστούν”.

Έχετε κάποια νεότερη ενημέρωση σχετικά με το αν θα γίνει το παιχνίδι κόντρα στον Πανελευσινιακό;

”Πιστεύω οτι θα γίνει. Όπως και να ‘χει, θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για οποιοδήποτε σενάριο”.

[sc name=”fanis” ]