Χαρόπουλος: “Χάθηκαν πολλές ευκαιρίες, πλασματικό το σκορ”

Τα συμπεράσματα του για τη Σαββατιάτικη αναμέτρηση κόντρα στον ΑΟ Αγίου Δημητρίου παρέθεσε σε δηλώσεις του ο τεχνικός του Νέου Ικόνιου, Μάνος Χαρόπουλος.

Το Ικόνιο υπέστη την εντός έδρας ήττα με σκορ 3-0 από τον ΑΟΑΔ, σε ματς που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο Περάματος για την 5η αγωνιστική της Β’ Πειραιά, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν το τρίποντο και τους γηπεδούχους να αναζητούν ακόμη την πρώτη τους νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.

Ωστόσο, ο κ. Χαρόπουλος στάθηκε για άλλη μία φορά στις ευκαιρίες που δεν μετουσιώθηκαν σε κάποιο γκολ ώστε να επιτρέψουν στην ομάδα του να διεκδικήσει κάτι από το παιχνίδι:

“Νομίζω πως για ακόμη μία Κυριακή είδαμε σχεδόν το ίδιο σκηνικό από την πλευρά μας. Δηλαδή το να δημιουργούμε ευκαιρίες και καλές φάσεις για γκολ, αλλά να μην σκοράρουμε. Μας αδικεί το τελικό αποτέλεσμα αφού παίξαμε και πάλι ανοιχτό ποδόσφαιρο με επιθετική τακτική.

Παρόλα αυτά δεν θέλουμε να επηρεαστεί το κλίμα στις τάξεις της ομάδας και έχουμε αρκετή υπομονή ώστε να δούμε στη συνέχεια αυτά που θέλουμε”.

[sc name=”BOUKIS”]