Χαλκηδόνα: Φαίνεται ότι στο γήπεδο του Σαρωνικού η τεχνολογία (var) έχει φθάσει πριν από όλα τα ερασιτεχνικά γήπεδα της Ελλάδας.

Χαλκηδόνα, 22/12/2021
Κύριοι,
Εκπροσωπώντας το διοικητικό συμβούλιο της ομάδας μας της Χαλκηδόνας, αισθάνομαι την υποχρέωση να εκφράσω με τον πιο έντονο τρόπο τα παράπονά μας.

Φαίνεται ότι στο γήπεδο του Σαρωνικού η τεχνολογία (var) έχει φθάσει πριν από όλα τα ερασιτεχνικά γήπεδα της Ελλάδας.

Δεν εξηγείται διαφορετικά η αλλαγή απόφασης του διαιτητού κυρίου Ζερβάκη και του βοηθού κυρίου Μπιτζίκη μετά από απίστευτη επίθεση, έντονες πιέσεις και διαμαρτυρίες του συνόλου των αθλητών της γηπεδούχου ομάδας, όταν και οι δύο έχουν υποδείξει γκολ από φάουλ του ποδοσφαιριστή μας ΑΥΓΕΡΗ.

Η μπάλα ήταν στημένη στη σέντρα καθ’ υπόδειξη του διαιτητή κυρίου Ζερβάκη, για 7’ διεκόπη το παιχνίδι διότι οι πιέσεις, τα σπρωξίματα, ο εκφοβισμός προς τον διαιτητή και τον επόπτη «έπιασαν» τόπο και ακυρώθηκε κανονικότατα το γκολ.

Προφανώς τη χρήση του var την έκαναν οι παίκτες του Σαρωνικού που ομαδικά έκαναν ντου στον διαιτητή κύριο Ζερβάκη και στον βοηθό κύριο Μπιτζίκη, επιτυγχάνοντας να αλλάξουν την αρχική τους απόφαση για γκολ υπέρ της Χαλκηδόνας το οποίο υπεδείχθη και από τους δύο.

Για τα τεκτενόμενα στη φυσούνα του γηπέδου εναντίον των αθλητών μας ούτε λόγος.

Φυσικά δεν μπορούμε παρά να ευχαριστήσουμε και όλους τους παρευρισκόμενους «χωρίς διακριτικά» που ανήκαν σίγουρα στην ομάδα του Σαρωνικού και που για να βρίσκονταν στα αποδυτήρια σίγουρα θα ήταν στο στενό κύκλο του Δ.Σ. της ομάδος, για τα «κοσμητικά επίθετα» και τις «ευχές» λόγω των εορτών εις βάρος των αθλητών μας και των οικογενειών τους.

Δεν μπορούμε να καταλάβουμε την αρχή των ίσων αποστάσεων του διαιτητή πράγμα που υποτιμάει τη νοημοσύνη μας.

Δεν γνώριζε ποιους έβριζαν και σε ποιο χώρο βρίσκονταν; Δεν κατάλαβαν τίποτα από τα τεκτενόμενα έξω από τα αποδυτήρια; Δεν άκουσαν τίποτα από τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς εναντίον των παικτών μας ;
Μέσα σε όλα αυτά τιμωρήθηκε ο γενικός μας αρχηγός με τέτοια ποινή λες και ήταν κανένας «ισοβίτης» γιατί τόλμησε να διαμαρτυρηθεί για την ακύρωση του γκολ.

Ποια τότε πρέπει να είναι η τιμωρία για αυτά που υποστήκαμε ; Θα τιμωρηθεί κάποιος, πέραν του γενικού μας αρχηγού για αυτά που έχουμε υποστεί σαν ομάδα;

Διαβάσαμε περί αντικειμενικής δημοσιογραφίας και αναφέρονται ότι ήταν καλύτεροι στον αγώνα.

Προφανώς ο συντάκτης του κειμένου θα ήταν σε άλλο γήπεδο διότι σε όλο το παιχνίδι από την ομάδα του Σαρωνικού έγινε μία τελική φάση, το πέναλτι που σωστά υπεδείχθη.

Μήπως στο 2ο ημίχρονο η ομάδα μας είχε τρεις κλασικές ευκαιρίες τις οποίες δεν αξιοποιήσαμε ; Μήπως το 2ο ημίχρονο του αγώνα αυτού είναι ολόιδιο με το 2ο ημίχρονο του 1ου μεταξύ μας αγώνα Κυπέλου όπου η ομάδα του Σαρωνικού ήταν σαν να μη βγήκε στο γήπεδο ;

Κρίμα που δεν έχει βιντεοσκοπηθεί το παιχνίδι.
Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους φίλους οπαδούς του Σαρωνικού για τον «αποχαιρετισμό» και το «ξεπροβόδισμα» μέχρι το πλοίο και για τον αγιασμό (έρχονται τα ΄Αγια Θεοφάνεια), που έραναν τους αθλητές μας (ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ – ΓΑ…ΣΑΙ).

Ρωτάμε γιατί όλα αυτά ; Είναι κακό να χάνει κανείς από μια καλύτερη ομάδα την συγκεκριμένη ημέρα ;

Επειδή δεν θέλουμε να τα ισοπεδώνουμε όλα, πρέπει να ευχαριστήσουμε και κάποιους ανθρώπους από το Δ.Σ. του Σαρωνικού (δυστυχώς λίγοι) για τις προσπάθειές τους στον κατευνασμό της έντασης.

Παρόλα αυτά εμείς θα θέλαμε να ευχηθούμε σε όλους τους ανθρώπους και φίλους της ομάδας του Σαρωνικού «Καλές Γιορτές» και «Καλά Χριστούγεννα».

Τις ίδιες ευχές δίνουμε και στους κ.κ. Ζερβάκη και Μπιτζίκη. Δεν θα τους ξεχάσουμε ποτέ.

ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ !!!
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΘΟΝΗΣ !!!

Δ.Σ. Α.Ο. ΧΑΛΚΗΔΩΝ
ΚΟΥΡΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Πρόεδρος Δ.Σ.