”Μπλόκο” στην Καλλιθέα για τον Πανιώνιο, 1-1 κόντρα στον Εθνικό (vid)

Στην πρώτη του απώλεια βαθμών υποχρεώθηκε ο Πανιώνιος ο οποίος έφερε ισοπαλία 1-1 κόντρα στον Εθνικό στο Ελ Πάσο στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του 6ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Οι Κυανέρυθροι μπήκαν καλύτερα στην αναμέτρηση, κυκλοφορούσαν τη μπάλα, αλλά δεν μπορούσαν να φτιάξουν κάποια άξια λογής φάσης, απέναντι την καλοδουλεμένη άμυνα του Εθνικού. Καλύτερη φάση για τον Πανιώνιο στο πρώτο μισό του αγώνα ήταν ένα σουτ του Πίσπα στο 21ο λεπτό το οποίο πέρασε άουτ.

Ο Εθνικός είχε κι αυτός τη στιγμή του λίγο πριν οδηγηθούν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια, όταν ο Νταούλιας έκανε το σουτ με τη μπάλα να καταλήγει λίγο δίπλα από το δοκάρι του Στουρνάρα.

Στην επανάληψη ο Πανιώνιος μπήκε εξίσου δυνατά, φτάνοντας μία ανάσα από το 0-1 στο 50′, αλλά ο Μανωλικίδης σταμάτησε το σουτ του Μούντριχα,

Οι προσπάθειες των φιλοξενούμενων τελικά καρποφόρησαν στο 63ο λεπτό. Ο Σταμάτης πήρε μία ατομική ενέργεια, κάνοντας εν τέλει το σουτ το οποίο δεν μπορούσε να αποσοβήσει ο Μανωλικίδης, γράφοντας έτσι το 0-1.

Ο Εθνικός προσπάθησε να βρει απάντηση και λίγο έλειψε να τη βρει στο 75′ όταν το σουτ του Παυλή πήγε λίγο άουτ. Ο Πανιώνιος απείλησε λίγα λεπτά μετά με τον Σταμάτη να μην μπορεί να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα μετά την παράλληλη πάσα του Παπαδόπουλου.

Τελικά ο Εθνικός βρήκε το γκολ της ισοφάρισης στο 90′. Η ομάδα του Πειραιά κέρδισε πέναλτι το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Πεχλιβανίδης, βάζοντας έτσι στοπ στο σερί των 5 νικών του Πανιωνίου, ο οποίος αντιμετωπίζει στο ντέρμπι κορυφής την Ηλιούπολη στην Νέα Σμύρνη την επόμενη αγωνιστική.

Εθνικός Πειραιά (Πάρης Κωνσταντακόπουλος): Μανωλικίδης, Νταούλια, Αρκούδας, Παπαγεωργίου, Πεχλιβανίδης, Ξενοπανάγος, Μπασινάς (55′ Παυλής), Λώλος, Ματσαδές, Σαρρηγιάννης (73′ Στάμος), Λεπενιώτης (65′ Μακρίδης).

Πανιώνιος (Δημήτρης Κοροπούλης): Στουρνάρας, Λάμψιας (80′ Καραβίδας), Ξυγκόρος, Κοντοές, Ζούλιας, Μπρέγκου (62′ Κουτσάκης), Μακρίδης, Πίσπας (70′ Παπαδόπουλος), Σταμάτης, Γροντής, Μούντριχας (80′ Λιούμης).

Δείτε το γκολ της ισοφάρισης από τον Εθνικό:

 

[sc name=”fanis” ]