Μπαρτσελόνα-Γρανάδα 1-1: Το έσωσε στο 90′!

Ακόμα ένα κάζο γλίτωσε η Μπαρτσελόνα η οποία αναδείχθηκε χθες (20/9) 1-1 στο Κάμπ Νόου με αντίπαλο τη Γρανάδα για την 5η αγωνιστική της La Liga.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν με τον καλύτερο τρόπο την αναμέτρηση καθώς έκαναν το 0-1 με κεφαλιά από τον Ντουάρτε στο 2′. Ήταν το πιο γρήγορο γκολ που δεχόταν η Μπαρτσελόνα στην έδρα της στη La Liga μετά από αυτό του Τόρες το 2005.

Η Μπαρτσελόνα προσπάθησε να βγάλει αντίδραση, αλλά το δοκάρι στέρησε τη χαρά στον Σέρτζι Ρομπέρτο στο 18′ ενώ λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου ο Μαξιμιάνο απέκρουσε εντυπωσιακά την κεφαλιά του Αραούχο. Τα ίδια συνέβησαν και στο δεύτερο ημίχρονο. Οι Μινγκέθα και Ντε Γιόνγκ δεν κατάφεραν να κάνουν το 1-1 στο 78′ και στο 80′ αντίστοιχα κάτι που σήμαινε οτι η δεύτερη σερί εντός έδρας ήττα από τη Γρανάδα ήταν προ των πυλών.

Τελικά η λύτρωση ήρθε στο 90ο λεπτό. Ο Γκάβι έκανε τη σέντρα και ο Αραούχο νίκησε αυτή τη φορά τον Μαξιμιάνο γράφοντας το τελικό 1-1.

Μπαρτσελόνα (Ρόναλντ Κούμαν): Τερ Στέγκεν, Ντεστ, Έρικ Γκαρσία, Αραούχο, Μπαλντέ (41′ Μινγκέθα), Μπουσκέτς (74΄ Πουτς), Ντε Γιονγκ, Σέρτζι Ρομπέρτο (46΄ Λουκ Ντε Γιονγκ), Κουτίνιο (59′ Γκάβι), Ντεπάι, Ντεμίρ (74΄Πικέ)