Άυπνος ο Μαρτίνς στο Ρέντη

 

Πρέπει να ξεχάσουμε την Άρσεναλ και να προχωρήσουμε μπροστά.Την Κυριακή παίζουμε με τον ΠΑΟΚ και πρέπει να είμαστε πανέτοιμοι από κάθε άποψη, είπε στους παίκτες του ο Πέδρο Μαρτίνς.

Σε συνέντευξη αναφέρθηκε για το ματς που χάθηκε με την Άρσεναλ, και για το ντέρμπι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ

Σε κάθε ματς παίζουμε για τη νίκη, όπως και με την Άρσεναλ,ξεκινήσαμε δυνατά στα πρώτα 15 λεπτά δημιουργήσαμε ευκαιρίες για να σκοράρουμε δεν το καταφέραμε και στη συνέχεια η Άρσεναλ ισορρόπησε το παιχνίδι και μας δυσκόλεψε στα 15 τελευταία λεπτά του Α μέρους.

Αυτό μας ανάγκασε να αλλάξουμε τακτικοί μίλησα με τους παίκτες στο ημίχρονο τι πρέπει να κάνουμε για να είμαστε καλύτεροι.
Πράγματι όντος ήμασταν καλύτεροι και αγγίξαμε το 60-40 κατοχή αυτό είναι πολύ σημαντικό για τον Ολυμπιακό, μέχρι να δεχτούμε το γκολ στο 81″
Όμως την διαφορά την κάνουν οι ποιοτικοί παίκτες της Άρσεναλ και μας άλλαξαν τα δεδομένα.

Όπως εξελίχθηκε το ματς θα μπορούσαμε να παίξουμε για την ισοπαλία, όμως αυτό δεν είναι στην φιλοσοφία μας σαν ομάδα, όποιος πάει για ισοπαλία στο τέλος χάνει. Εμείς παίξαμε για τη νίκη και ρισκάραμε.

Για το μεγάλο ματς της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ:

Μαρτίνς: Πάντα ο στόχος μας είναι η νίκη! Είμαι βέβαιος πως θα πάμε εκεί να παίξουμε καλά και να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Είμαστε καλά προετοιμασμένοι γι’ αυτό! Ναι μεν δεν έχουμε το ιδανικό διάστημα για να ξεκουραστούμε, όμως προσωπικά πιστεύω στις ικανότητες του staff της ομάδας, αφού ήδη έχει ξεκινήσει η αποκατάσταση. Έχουμε τις δυνατότητες να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να πάρουμε το αποτέλεσμα. Φυσικά και σε κάθε αγώνα ο μοναδικός μας στόχος είναι η κατάκτηση της νίκης.

Ο ΠΑΟΚ είναι μια δυνατή ομάδα, η οποία έχει κάνει αρκετές αλλαγές τελευταία αντικαθιστώντας τους έμπειρους με πιο φρέσκους παίκτες. Είναι συν-διεκδικητής του τίτλου όμως εμείς πιστεύω πως θα κάνουμε αυτό που πρέπει για να κερδίσουμε. Γενικά στο δεύτερο γύρο οι αριθμοί δείχνουν πως έχει βελτιώσει πάρα πολύ τις αμυντικές του επιδόσεις κι αυτό είναι το σημείο αναφοράς για τη συγκεκριμένη ομάδα στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Δεν υπάρχουν και πολλά πράγματα που μπορεί να κρύψει ο ένας προπονητής από τον άλλο σε τέτοια παιχνίδια. Τη διαφορά θα κάνουν οι παίκτες σε ατομικό επίπεδο, οι στημένες φάσεις, τα ποσοστά κατοχής και κάποια στοιχεία στον τρόπο παιχνιδιού μας»

[sc name=”bitros” ].