Αύριο το βράδυ Ολυμπιακός – Νεφτσί Μπακού

Ο Ολυμπιακός μάχεται αύριο σκληρά με την Νεφτσί Μπακού για τον Β προκριματικό γύρο του Champions League.

Τετάρτη 21-7- ωρα 10οο Καραϊσκάκη Ολυμπιακός – Νέφτσι Μπακού mega.

Μεγάλη βραδιά λοιπόν αύριο το βράδυ στο Καραϊσκάκη αφού θα ανοίξουν όλες οι θύρες όλες οι πόρτες του Ναού για τους φιλάθλους του Ολυμπιακού μετά από 19 μήνες μια επαφή φιλαθλων και παικτών του Ολυμπιακού που τόσο πολύ έλειψε και από τις δύο πλευρές.

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού είναι γνωστή μετά το φιλικό παιχνίδι με τον Άρη
Τζολάκης ( Βατσλικ ) Ανδρούτσος, Σεμέδο, Παπασταθόπουλος, Ρέαμπτσιουκ– Μπουχαλάκης, Εμβιλά, Καμαρά– Ρατζέλοβιτς, Ελ Αραμπί, Μασούρας με το σύστημα 4-3-3

Η κλήρωση για τον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ έφερε απέναντι στον Ολυμπιακό τον νικητή του ζευγαριού της Σλοβένικης Μούρα με την Λουντογκόρετς από την Βουλγαρία.

Η άσημη Μούρα πέρασε εύκολα το εμπόδιο της Σκεντίγια από τον 1ο προκριματικό ενώ η Λουντογκόρετς που είναι το φαβορί του ζευγαριού είναι η μόνιμη πρωταθλήτρια Βουλγαρίας εδώ και μια δεκαετία έχοντας στο δυναμικό της τον Κύπριο επιθετικό Σωτηρίου.

Το πρώτο ματς θα γίνει στις 3 ή 4 Αυγούστου στο Καραϊσκάκη και η ρεβάνς στις 10 Αυγούστου.

Στον Ολυμπιακό βεβαίως άπαντες είναι προσηλωμένοι στο πρώτο ματς για τον 2ο προκριματικό γύρο στο Καραϊσκάκη το βράδυ της Τετάρτης απέναντι στη Νέφτσι Μπακού που έρχεται από σήμερα στην Ελλάδα.

[sc name=”hpeiros” ][/sc]