Australian Open:O Τσιτσιπάς 3-0 τον Μικαέλ Ιμέρ.

O Στέφανος Τσιτσιπάς νικησε  άνετα με 3-0 σετ (6-2 |6-4 | 6-3) τον  Μικαέλ Ιμέρ στο Αustralian Open και προκρίθηκε στον επόμενο γύρο.

Ο Τσιτσιπάς, ειναι τεταρτος στην παγκόσμια κατάταξη, μπήκε  δυνατά στο παιχνίδι και κερδισε  το πρώτο σετ με 6-2 games.

Ο Σουηδός αντίπαλός του στην  82 θεση στον κόσμο εκανε μια πολύ καλή εμφάνιση στο  ΑΤΡ Cup με τα χρώματα της χώρας του, έβγαλε αντίδραση στο δεύτερο σετ όπου τελικά «μίλησαν» η ανωτερότητα και η εμπειρία του Έλληνα τενίστα που επικράτησε με 6-4 games.

Με μεγάλη πλέον αυτοπεποίθηση ο Τσιτσιπάς μπήκε στο τρίτο σετ όπου δεν έδωσε περιθώρια ελπίδας στον Σουηδό αντίπαλό του και πήρε τη νίκη με 6-3 games.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς φιλοδοξεί να κάνει ανάλογη πορεία με την περσινή στο Australian Open, όταν και βρέθηκε στα ημιτελικά της διοργάνωσης, νικώντας, μάλιστα, τον Ράφα Ναδάλ στα προημιτελικά.

 

Επόμενος αντίπαλος του Στέφανου Τσιτσιπά θα είναι ο Αργεντινός Σεμπάστιαν Μπάες (Νο 88 στην παγκόσμια κατάταξη), ο οποίος επικράτησε του Ισπανού Αλμπερτ Ράμος-Βινιόλας μετά από πέντε σετ (6-4, 4-6, 6-3, 1-6, 6-2).

Ο 21χρονος Μπάες μπήκε μόλις πέρυσι στο επαγγελματικό τουρ και μετέχει για πρώτη φορά στην καριέρα του στο κυρίως ταμπλό ενός γκραν σλαμ.