Ολυμπιακός: Τελικά είναι επιτυχημένος ο Μάρτινς;

Ολυμπιακός-Τελικά είναι επιτυχημένος ο Μάρτινς;
Ολυμπιακός-Τελικά είναι επιτυχημένος ο Μάρτινς;

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται πραγματικά σε μια κρίσιμη καμπή της ιστορίας του, χωρίς αυτό να σημαίνει απαραίτητα και καταστροφολογία. Η ομάδα δημιουργείται από την αρχή αυτό είναι ξεκάθαρο σε όλους, από το τέλος της περσινής αγωνιστικής περιόδου.

Ο νέος προπονητής Πέδρο Μάρτινς ήρθε με σκοπό μοναδικό. Να δημιουργήσει τον νέο Ολυμπιακό από την αρχή, έναν Ολυμπιακό που θα γίνει ξανά ο φόβος και ο τρόμος σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Το έχει πετύχει;

Φυσικά όχι, άραγε πως θα μπορούσε άλλωστε να το κάνει αφού ακόμα δεν είμαστε ούτε στα μισά της περιόδου. Στην νέα προσπάθεια έχουν γίνει λάθη και αστοχίες. Η έλευση του Τουρέ η οποία ήταν και η μεγαλύτερη αστοχία στην ομάδα ήδη διορθώνεται με την απομάκρυνση του Ιβοριανού.

Μπορεί πολλοί να νευριάσουν με την τοποθέτηση αυτή αλλά η πραγματικότητα είναι πικρή όσο και πραγματική.

Ο Τουρέ ήρθε για τα τελευταία ένσημα τα οποία ήδη τα ξόφλησε στον Ολυμπιακό. Ο Ολυμπιακός, ο νέος Ολυμπιακός που χτίζεται δεν έχει ανάγκη τον Ιβοριανό πρώην σούπερ σταρ.

Επειγόντως η ομάδα χρειάζεται επιθετικό σκόρερ ο οποίος θα λύσει το πρόβλημα της δυστοκίας στην ομάδα και θα ανεβάσει πολλά επίπεδα τον Ολυμπιακό στην νέα του προσπάθεια.

Η αλήθεια είναι πως η επιθετική δυστοκία αδικεί την ομάδα του Μάρτινς που σιγά σιγά καταφέρνει να κερδίσει την εμπιστοσύνη των οπαδών και των φιλάθλων του Ολυμπιακού.

Η στήριξη στον Πορτογάλο από τον κόσμο αλλά και από την διοίκηση και ειδικά από τον Βαγγέλη Μαρινάκη είναι πρωτόγνωρη.

Σίγουρα υπάρχουν πολλοί οι οποίοι είναι ανυπόμονοι και απαιτητικοί και θέλουν τον Ολυμπιακό νικητή με κάθε κόστος. Το θέμα όμως είναι να βλέπουμε και καλό ποδόσφαιρο και στον Ολυμπιακό φέτος έχουμε δει αρκετές φορές καλό ποδόσφαιρο.

Αυτό είναι και μια απόδειξη της σπουδαίας δουλειάς που γίνεται, με τα όποια λάθη, αλλά και το πρώτο μεγάλο στοίχημα του Μάρτινς και των παικτών του.

Ο Ολυμπιακός λογικά δεν θα περάσει την Μίλαν και εύχομαι να διαψευσθώ, αλλά πόσο εύκολο είναι να βάλεις δύο γκολ σε ένα μεγαθήριο του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου με τέτοια επιθετική δυστοκία.

Αυτό όμως που πρέπει να γίνει στο τελευταίο (;) παιχνίδι στην φετινή Ευρωπαϊκή πορεία είναι να συνεχίσει να αποδίδει η ομάδα και να δούμε ξανά μια εμφάνιση όπως της Ισπανίας όπου ο Ολυμπιακός έπαιξε καλό ποδόσφαιρο, δεν κλείστηκε πίσω και δεν φοβήθηκε το όνομα της Μπέτις!!

Διαβάστε την συνέχεια εδώ
Nomads spoiler-διαρροή: Αυτός είναι ο νέος παίκτης-έκπληξη-ΕΙΚΟΝΕΣ

Nomads spoiler-διαρροή: Αυτός είναι ο νέος παίκτης-έκπληξη-ΕΙΚΟΝΕΣ

Μιχαλολιάκος Βασίλης Υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά

Κατεβαίνει υποψήφιος στον Πειραιά ο Μιχαλολιάκος;