Ολυμπιακός: Ποιοι έρχονται ποιοι φεύγουν-Ονόματά έκπληξη

Ολυμπιακός: Ποιοι έρχονται ποιοι φεύγουν-Ονόματά έκπληξη
Ολυμπιακός: Ποιοι έρχονται ποιοι φεύγουν-Ονόματά έκπληξη

Στον Ολυμπιακό ο μόνος σίγουρος μέχρι στιγμής, ότι θα μετακομίσει στο Γ. Καραϊσκάκης, είναι ο Μασούρας του Πανιωνίου. Η έκπληξη όμως των τελευταίων ωρών όπως ακούγεται, χωρίς όμως το τονίζουμε, να είναι επιβεβαιωμένο, είναι ότι τελικά ο Γιάγια Τουρέ μένει!!

Ο Ιβοριανός  την δεδομένη στιγμή δεν βρίσκεται στα πλάνα του Πέδρο Μάρτινς, που τόνισε κιόλας πριν λίγο καιρό ότι χρειάζεται δουλειά για να βρεθεί στο επιθυμητό επίπεδο ετοιμότητας.

Ολυμπιακός: Ποιοι έρχονται ποιοι φεύγουν

Οι ίδιες πληροφορίες όμως λένε ότι αποχωρούν από τους «ερυθρόλευκους» οι Φετφατζίδης και ο Πάρντο οι οποίοι δεν έχουν αποδώσει τα αναμενόμενα.

Σύμφωνα με τις φήμες οι Βρουσάι, Ανδρούτσος και ο  Νικολάου μάλλον θα δοθούν δανεικοί, ενώ ίσως κάποιος από αυτούς να δοθεί και ως αντάλλαγμα στον Πανιώνιο για την απόκτηση του Μασούρα.

Χασάν και Μάνου μάλλον θα παραμείνουν στον Ολυμπιακό, αυτό όμως θα εξαρτηθεί από το όνομα του επιθετικού που θα έρθει τον Γενάρη στο λιμάνι.

Όσον αφορά τον επιθετικό ο Ολυμπιακός κοιτάζει στην αγορά της Βραζιλίας , αν και οι βασικοί στόχοι της διοίκησης είναι στην Ευρώπη αφού ο Πορτογάλος τεχνικός έχει ζητήσει ένα επιθετικό αξίας με εμπειρία σε κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Από την πλευρά της Λατινικής Αμερικής ακούγονται έντονα πάντως τα ονόματα των Σολδάνο, και του Βραζιλιάνου Ντεϊβερσον, ο οποίος κάνει πολύ καλή σεζόν στην Παλμέιρας και είναι εισήγηση του Μάρτινς από το καλοκαίρι.

Διαβάστε την συνέχεια εδώ
blank - ΑΝΕΚΔΟΤΟ: Απιστία, Κέρατο Και… Μαθηματικά!

ΑΝΕΚΔΟΤΟ: Απιστία, Κέρατο Και… Μαθηματικά!

Σάββας Θεοδωρίδης

Σάββας Θεοδωρίδης: Θέλω τον Μπέργκ στον Ολυμπιακό….