Ο Κώστας Μήτρογλου φεύγει από την Μαρσέιγ και πάει για μεγάλα πράγματα!

22
Φεύγει ο Κώστας Μήτρογλου απο την Μαρσέιγ
Φεύγει ο Κώστας Μήτρογλου απο την Μαρσέιγ

Η Μαρσέιγ είναι γνωστό ότι θέλει να ξεφορτωθεί τον Κώστα Μήτρογλου εδώ και καιρό αφού και μεγάλο συμβόλαιο έχει αλλά και δεν υπολογίζεται από τον προπονητή της Γαλλικής ομάδας.

Στην Γαλλική ομάδα έχει ήδη βγάλει στην αγορά τον Έλληνα διεθνή και δεν είναι διατεθειμένη να τον δώσουν δανεικό αλλά να κάνουν μια καθαρή πώληση. Συγκεκριμένα, στην Μαρσέιγ επιθυμούν να απαλλαγούν από το συμβόλαιο του Κώστα Μήτρογλου και οι πληροφορίες λένε ότι ίσως να το καταφέρουν άμεσα.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο άλλοτε παίκτης του Ολυμπιακού έχει ήδη προταθεί από τον τεχνικό διευθυντή των Μαρσεγιέζων, Αντόνιο Θουμπιθαρέτα στην Βαλένθια.

Η μεταγραφή στην Ισπανία είναι κάτι το οποίο επιθυμεί και ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού και η περίπτωση της Βαλένθια είναι αρκετά καλή αφού η Ισπανική ομάδα βρίσκεται σε αναζήτηση επιθετικού σε περίπτωση που ο Μπατσουαγί αποχωρήσει μεσα στον Ιανουάριο για την Αγγλία αφού το ενδιαφέρον από το νησί είναι μεγάλο.

Ακόμα και Σε περίπτωση που δεν ευδοκιμήσει η μεταγραφή στην Βαλένθια ο διεθνής ποδοσφαιριστής θρέφει ελπίδες να αγωνιστεί στην Primera Division αφού ενδιαφέρον για τον Μήτρογλου έχει δείξει και Μπέτις.

Ο Κώστας Μήτρογλου την φετινή σεζόν μετράει τρία γκολ σε 19 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με την φανέλα της Μαρσέιγ.

Μετά και από αυτές τις εξελίξεις ο δανεισμός του στον Ολυμπιακό γίνεται πολύ δύσκολη υπόθεση.