Η UEFA έχει στρατολογήσει μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα στο γυναικείο ποδόσφαιρο για να δημιουργήσει μια δυναμική ομάδα για το νέο κανάλι της, #WePlayStrong YouTube.

blank - Η UEFA έχει στρατολογήσει μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα στο γυναικείο ποδόσφαιρο για να δημιουργήσει μια δυναμική ομάδα για το νέο κανάλι της, #WePlayStrong YouTube.

 

Το κανάλι θα έχει πρωτότυπο περιεχόμενο, εστιάζοντας σε θέματα για την ομορφιά και το στυλ, συμβουλές υγείας και φυσικής κατάστασης, καθώς στις εμπειρίες των γυαικών από το ποδόσφαιρο.

Το κανάλι #WePlayStrong YouTube δημιουργήθηκε για να ενισχύσει τη συμμετοχή και το ενδιαφέρον για το γυναικείο ποδόσφαιρο.

«Το κανάλι #WePlayStrong του YouTube είναι μια πλατφόρμα σχεδιασμένη να εμπνέει τα κορίτσια και τις γυναίκες σε όλο τον κόσμο. Στόχος μας είναι όχι μόνο να καταστήσουμε την #WePlayStrong μια ευημερούσα ψηφιακή πλατφόρμα. Η απήχηση των κοινωνικών μας μέσων έχει διπλασιαστεί από το πρώτο έτος της καμπάνιας μας και θέλουμε να συνεχίσουμε να παράγουμε περιεχόμενο που είναι διασκεδαστικό, αναμενόμενο και αναλογικό. Σε έναν κόσμο όπου το YouTube διαδραματίζει τεράστιο ρόλο στη ζωή των κοριτσιών και των γυναικών, είμαστε υπερήφανοι που προχωράμε σε αυτή την κίνηση, μαζί με τις πιο εμπνευσμένες αθλήτριες και ανυπομονούμε να μοιραστούμε τις επαγγελματικές και προσωπικές τους διαδρομές online», ανέφερε η UEFA.

Το κανάλι αποτελεί μέρος της συνεχιζόμενης στρατηγικής της UEFA για την αύξηση της συμμετοχής κοριτσιών και γυναικών σε κάθε μία από τις 55 εθνικές ομοσπονδίες της.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε την συνέχεια εδώ
blank - ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΑΓΟΥΔΑΚΗΣ 22/01/2019(VIDEO)..!!

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΑΓΟΥΔΑΚΗΣ 22/01/2019(VIDEO)..!!

blank - Για το σημαντικό αυτό έργο, προϋπολογισμού 28 εκατομμυρίων ευρώ, η Περιφερειάρχης Ρένα Δούρου

Για το σημαντικό αυτό έργο, προϋπολογισμού 28 εκατομμυρίων ευρώ, η Περιφερειάρχης Ρένα Δούρου