Αστέρας Βάρης-Κερατσίνι 1-1: Έ”Χ”ασε έδαφος

Ισόπαλο με 1-1 ολοκληρώθηκε το παιχνίδι ανάμεσα σε Αστέρα Βάρης και Κερατσίνι για την 8η αγωνιστική του 8ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Ένα αποτέλεσμα που κρατάει το Κερατσίνι στο κόλπο της παραμονής, ενώ από την άλλη πλευρά οι γηπεδούχοι, οι οποίοι πέτυχαν την τέταρτη συνεχόμενη ισοπαλία τους, έχασαν έδαφος στη μάχη που δίνουν για την πρώτη θέση, καθώς βρίσκονται πλέον στην 4η θέση με 13 βαθμούς, 4 πίσω από τον πρώτο Αίαντα Σαλαμίνας.

Το παιχνίδι κρίθηκε στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Αστέρας πήρε το προβάδισμα στο σκορ στο 50ο λεπτό με τον Ντούλια.

Οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι είχαν μείνει με 10 παίκτες από το 55′ λόγω αποβολής του Κορνελάτου, βρήκαν απάντηση στο γκολ του Ντούλια στο 72ο λεπτό με τον Σαουλιά θέτοντας έτσι νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι.

Στο 83ο λεπτό ο Αστέρας έχασε μεγάλη ευκαιρία για να πάρει τη νίκη καθώς κέρδισε πέναλτι. Ο Ντούλιας ανέλαβε την εκτέλεση αλλά ο Καρνέσης κράτησε το 1-1, δίνοντας έναν πολύ σημαντικό βαθμό στην ομάδα του εν όψει της συνέχειας.

Αστέρας Βάρης: Μαρινάκης, Δημητρόπουλος, Νάκας (89’ Ντάγκρας), Παναγόπουλος, Νικολακόπουλος, Δημογιάννης (89’ Σαχσανίδης), Πράπας (60’ Αγκέλι), Σάμιος, Καλιαμπάκας (68’ Παπάζογλου), Γκούμας, Ντούλιας.

Κερατσίνι: Καρνέσης, Κατσίκιας, Μουσκάι, Κορνελάτος, Γεωργίου (73’ Μπάτσι), Ροκάκης, Αγγελάκης, Σαουλιάς, Λύγκος, Μενδρινός (87’ Λένγκα), Μιχαλάς (63’ Στρίγγας).

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

[sc name=”hpeiros” ]