Ασπρόπυργος – Ρόδος 0-2: Kαι νίκη και δεύτερη θέση.

Αυτό που ήθελε το πήρε η Ρόδος, η οποία επικράτησε 2-0 εκτός έδρας του Ασπρόπυργου για την τελευταία αγωνιστική του Νότιου ομίλου της Football League και κατέκτησε την 2η θέση στο πρωτάθλημα πίσω από την πρωταθλήτρια Καλαμάτα.

Συγκεκριμένα η Ρόδος ολοκλήρωσε το πρωτάθλημα έχοντας σε 18 παιχνίδια 30 βαθμούς με ρεκόρ 8-6-4 έχοντας στα γκολ 20-15. Από την πλευρά του ο Ασπρόπυργος πήρε την τελευταία θέση με 8 βαθμούς έχοντας 2-2-14 και γκολ 10-34.

H Ρόδος παρά τις απουσίες που είχε μπήκε πιο δυνατά και θέλησε να πάρει τη νίκη, με τον Αρναρέλλη με σουτ να κάνει το 1-0 στο 17ο λεπτό της αναμέτρησης, ενώ στο 74ο λεπτό ο Λίχτι με σουτ έκανε το 2-0 που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ.

Στο μεταξύ η Ρόδος έχασε στο 40ο λεπτό τον Χύσι, ο οποίος χτύπησε σε μια ανύποπτή φάση το κεφάλι του στο δοκάρι και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για ράμματα, με τον Ριτάκο να παίρνει τη θέση του.

Ασπρόπυργος (Φυντάνης): Γκέκας, Αργυρόπουλος, Θεοδώρου, Παπαθανασίου, Βασιλείου, Να, Τζανουλίνος, Λάμπογλου, Μαρούδας, Τραορέ, Κατίδης.

Ρόδος (Βελιτζέλος): Αθανασόπουλος, Παγώνης, Πεχλιβανόπουλος, Χύσι (40′ λ.τ Ριτάκο), Μακρυδημήτρης, Δελαπόρτας, Μαρτσάκης, Καραγεώργης, Νικολόπουλος, Αρναρέλλης, Βουργουντζής.