Aρμενία – Ελλάδα 0-1 με τον Λημνιό στο 35¨

 

O Oλλανδός τεχνικός επέλεξε σχηματισμό 4-2-3-1

(Τζον Φαν,τ Σχιπ)Με Βλαχοδήμο κάτω από τα δοκάρια, και τετράδα στην άμυνα με Μπακάκη,Χατζηδιάκο, Σταφυλίδη, Γιαννούλη,

Αμυντικά χάφ τους Κουρμπέλη, και Γαλανόπουλο,
Τριάδα μπροστά τους Λημνιό, Μπακασέτα, και Μάνταλο.
Και στην κορυφή της επίθεσης τον Παυλίδη.

Η ενδεκάδα είναι χωρίς παίκτη του Ολυμπιακού,θα είναι όμως στον πάγκο Τσιμίκας,Μπουχαλάκης, Κούτρης Μασούρας.

Αρμενία: Προπονητής (Αμπραχάμ Χασμανιάν) Αιραπετιάν, Τσαλισίρ, Βοσκονιάν, Γκριγκοριάν, Μπαρσεγκιάν

Χοβνανισιάν, Ισχανιάν, Βαρντανιάν, Χουραμπατσουμιάν, Καραπετιάν, Χασεπιάν

Ξεκίνησε το παιχνίδι: 4¨ χωρίς καμία φάση αξιόλογη  Στο 7¨ διπλή ευκαιρία της Εθνικής μας με το πρώτο σουτ του Μπακασέτα απόκρουση του τερματοφύλακα στο ριμπάουτ νέο σουτ από τον Μάνταλο στα δοκάρια της Αρμενίας. Στο 11¨ κόρνερ με τον Γιαννούλη φοβερή κεφαλιά του Σταφυλίδη μόλις άουτ από το οριζόντιο δοκάρι ήταν η δεύτερη ευκαιρία της Εθνικής μας. Ένα πολύ καλό τέταρτο για την Εθνική μας είμαστε στο 15¨

Στο 21¨ καθαρή ανατροπή του Γιαννούλη μέσα στην περιοχή αντί πέναλτι έδωσε κίτρινη κάρτα ο διαιτητής στον Γιαννούλη για θέατρο. Στο 25¨ νέο σουτ του Μάνταλου άουτ, 30¨ η Αρμενία απλά μόνο αμύνεται δεν έχει απειλήσει καν τον Βλαχοδήμο. Γκολ για την Εθνική μας στο 34¨ συνδιασμός Γιαννούλη Μπακασέτα και σόυτ από την Λημνιό στα δίχτυα της Αρμενίας 0-1  Στο 40¨ κίτρινη κάρτα στον Σταφυλίδη στο 41¨πρώτη καλή ευκαιρία για την Αρμενία ένα σουτ μόλις άουτ από το οριζόντιο δοκάρι του Βλαχοδήμου. Είμαστε στο 45¨ με ένα άστοχο σουτ από την ομάδα της Αρμενίας  Φινάλε του Α μέρους του αγώνος με πολύ καλή την Εθνική μας στο πρώτο ημίχρονο

Ξεκινάει το Β ημίχρονο

Στο 47¨ ευκαιρία με τον Λημνιό αποκρούει ο τερματοφύλακας πολύ καλή ευκαιρία για το 0-2  Φοβερό σουτ του Μπακασέτα από πάσα του Γιαννούλη μόλις άουτ στο 52¨ Νέα ευκαιρία με το Παυλίδη από γύρισμα του  Λημνιού στο 56¨ Στο 61¨ γκολ για την Αρμενία ακυρώθηκε ήταν οφσάϊτ. Φοβερή απόκρουση του Αιραπετιάν σε βολίδα του Παυλίδη για το 0-2 στο 65¨ Αλλαγή  για την Εθνική μας ο Μασούρας στη θέση του Μάνταλου στο 66¨ Η Αρμενία είναι καλύτερη στο Β μέρος και πιέζει για την ισοφάριση Στο 73¨ ο Κουλούρης πήρε την θέση του Παυλίδη. Στο 74¨ Ο Μασούρας από δεξιά σε μια επέλαση σούταρε μόλις άουτ στο 75¨ Στο 79¨ ο Μασούρας έχασε το άχαστο την μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνος για το 0-2 σε άδειο τέρμα η μπάλα πολύ ψηλά άουτ από ασίστ του Λημνιού πάρε βάλε. Στο 81¨ ο Δώνης πήρε την θέση του Μπακασέτα. Ισχυρό σουτ της Αρμενίας από μακρύα μόλις άουτ στο 85¨   Στο 91¨ δύο σουτ των Μασούρα και Δώνη δεν είχαν αποτέλεσμα.

Τέλος του αγώνος η Ελλάδα νίκησε την Αρμενία με 0-1 το γκολ ο Λημνιός στο 35¨

Η Εθνική μας συνέχισε απόψε την καλή εμφάνιση που είχε με την Βοζνία με κορυφαίο παίκτη τον Λημνιό που πέτυχε και το παρθενικό του γκολ με την φανέλα της Εθνικής. Κάτι καλό φαίνεται να ξεκινάει η νέα Εθνική μας που βγάζει πολύ ενέργεια όλα τα παιδιά τρέχουν και στα 90¨ μόλις χάνεται η μπάλα την ξανά κερδίζουν για να ξεκινήσουν νέα επίθεση. Απόψε η Εθνική μας είχε 20 τελικές προσπάθειες έναντι 8 της Αρμενίας, και στο Α μέρος άγγιξε κατοχή 40-60 . Όλα τα παιδιά διακρίθηκαν με καλύτερους Λημνιό, Μπακασέτα Κουρμπέλη, Μάνταλο, Γιαννούλη,και Σταφυλίδη.

 

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα είναι τη Δευτέρα (18/11, 21:45) με τη Φινλανδία.

ΑΡΜΕΝΙΑ: Αϊραπετιάν, Καλισίρ, Τ. Βοσκαγιάν (83′ Αβετισιάν), Α. Γκριγκοριάν, Μπαρσεγκιάν, Κ. Χοβνανισιάν, Ισκχαγιάν, Βαρνταγιάν (59′ Σαρκίσοβ), Χαμπαρτσουμιάν, Καραπετιάν και Χοβσεπιάν (78′ Εντιγκαριάν).

ΕΛΛΑΔΑ: Βλαχοδήμος, Μπακάκης, Σταφυλίδης, Μπακασέτας (81′ Δώνης), Γαλανόπουλος, Παυλίδης (74′ Κουλούρης), Χατζηδιάκος, Λημνιός, Μάνταλος (67′ Μασούρας), Κουρμπέλης και Γιαννούλης.

[sc name=”BITROS”]