Απόλλων Λάρισας-Κηφισιά 0-0: Βελτιωμένοι οι φιλοξενούμενοι

Καλό πρόσωπο άφησε χθες η ομάδα της Κηφισιάς απέναντι στον Απόλλωνα Λάρισας, ομάδα που συμμετέχει στη Super League 2. Το συγκρότημα του Νίκου Κούστα έβαλε κάτω τη μπάλα, έβγαλε επιθέσεις από τα πλάγια με τους Κοντογιάννη και Ραχίμ, αλλά δεν πέτυχε το γκολ.

Από την άλλη πλευρά, οι γηπεδούχοι παρατάχθηκαν χωρίς τους νεοαποκτηθέντες Μόρα, Οκάν, Μπάλλα οι οποίοι προσπαθούν σιγά σιγά να βρουν τα πατήματά τους.

Ο Απόλλων έχασε και αυτός με τη σειρά του ευκαιρίες με τους Σούλσε (11′), Χατζή (43′), Φρανσουά (78′), Καμπέρη (83′), αλλά ο Μιχελής και ο Αντωνόπουλος που μπήκε στη συνέχεια ως αλλαγή απέτρεψαν το γκολ. Έτσι, το παιχνίδι τελείωσε στο 0-0 με την Κηφισιά να δείχνει οτι βρίσκεται σε καλό δρόμο και τον Απόλλωνα να βρίσκεται σε μεταβατικό στάδιο.

Απόλλων Λάρισας (Γιάννης Μάγγος): Πρίφτης, Καλούσης, Κορομηλάς, Καρρίκι, Καμπέρης, Χατζής, Μπαστιάνος, Νύκταρης, Σούλτσε, Λίταινας, Νούσιος.

Στο β΄ημίχρονο έπαιξαν και οι: Κούτσικος, Γεωργακόπουλος, Μπρέμπος, Λουκάς, Μπαλογιάννης, Αντεμάι, Φρανσουά, Καμπέρης ΙΙ, Γκουντρουμπής.

Κηφισιά (Νίκος Κούστας): Μιχελής, Ππαπαγγελής, Λέρι, Μκριτσιάν, Γκότοβος, Παπασάββας, Κοντογιάννης, Μεγαρίτης, Κρητικός, Πρίτσας, Ραχίμ.

Στο β΄ημίχρονο έπαιξαν και οι: Αντωνόπουλος, Σιμάκου, Ζέλο, Κουτσογκίλας Π., Παυλάκης, Τζέλη, Κάκος, Τόσκα, Κουτσογκίλας Ερ.

Photo Credits: Απόλλων Λάρισας

[sc name=”boukis” ]