Αποφάσεις Πειθαρχικής Επιτροπής (Α.Σ. ΣΠΙΘΑ επιβάλλεται χρηματική ποινή 50 ευρώ)

 

1. Η Πειθαρχική Επιτροπή αφού έλαβε υπόψη της το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος του σωματείου Α.Σ.ΣΠΙΘΑ καθώς και το ότι αν και κλήθηκε δεν απολογήθηκε αναφορικά με την μη διεξαγωγή του αγώνα Πρωταθλήματος Β΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας Πειραιά «ΣΠΙΘΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ » που ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί την Κυριακή 10.11.2019 στο γήπεδο ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ:
α) Θεωρεί υπαίτιο το σωματείο Α.Σ. ΣΠΙΘΑ για την μη διεξαγωγή του αγώνα Πρωταθλήματος Β΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας Πειραιά «Α.Σ. ΣΠΙΘΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ» της 10.11.2019 αφού η ομάδα του αναίτια δεν προσήλθε να αγωνισθεί όπως αναφέρεται στο Φ.Α. (άρθρο 21 παρ. 3.,του ΚΑΠ ).
β) Κατακυρώνει τον εν λόγω αγώνα του Πρωταθλήματος Β΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας Πειραιά υπέρ του σωματείου ΟΛΎΜΠΙΑΚΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ με τέρματα τρία (3) έναντι μηδέν (0) του σωματείου Α.Σ. ΣΠΙΘΑ & βαθμούς τρείς (3) υπέρ έναντι μηδέν (0) (άρθρο 21 παρ. 3.ΙΙα,του ΚΑΠ ).
γ) Στο σωματείο Α.Σ. ΣΠΙΘΑ επιβάλλεται χρηματική ποινή 50 ευρώ (άρθρο 21 παρ. 3.ΙΙ β, του ΚΑΠ ).

2. Η Πειθαρχική Επιτροπή αφού έλαβε υπόψη της το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος του σωματείου Α.Σ.ΣΠΙΘΑ καθώς και το έγγραφο του με υπ΄ αρ. 1951 της 15.11.2019 βάση του οποίου δηλώνει αδυναμία να συμμετάσχει στον κρινόμενο αγώνα, αναφορικά με την μη διεξαγωγή του αγώνα Πρωταθλήματος Β΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας Πειραιά «ΣΠΙΘΑ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ » που ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί την Κυριακή 17.11.2019 στο γήπεδο ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ:
α) Θεωρεί υπαίτιο το σωματείο Α.Σ. ΣΠΙΘΑ για την μη διεξαγωγή του αγώνα Πρωταθλήματος Β΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας Πειραιά «ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ- Α.Σ. ΣΠΙΘΑ » της 17.11.2019 αφού η ομάδα του δεν προσήλθε να αγωνισθεί όπως αναφέρεται στο Φ.Α. (άρθρο 21 παρ. 3.ΙΙ,του ΚΑΠ ).
β) Κατακυρώνει τον εν λόγω αγώνα του Πρωταθλήματος Β΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας Πειραιά υπέρ του σωματείου ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ με τέρματα τρία (3) έναντι μηδέν (0) του σωματείου Α.Σ. ΣΠΙΘΑ &βαθμούς τρείς (3) υπέρ έναντι μηδέν (0) (άρθρο 21 παρ. 3.ΙΙα,του ΚΑΠ ).
γ) Στο σωματείο Α.Σ. ΣΠΙΘΑ επιβάλλεται χρηματική ποινή 50 ευρώ (άρθρο 21 παρ. 3.ΙΙ β, του ΚΑΠ ).

3. Η Πειθαρχική Επιτροπή αφού έλαβε υπόψη της το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος του σωματείου ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ καθώς και την έγγραφη απολογία του και επειδή κρίνει ότι υπέπεσε στο αποδιδόμενο σ΄ αυτό παράπτωμα, ήτοι κατά την διάρκεια του αγώνα « ΠΑΝΝΕΑΠΟΛΙΚΟΣ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ» που έγινε στις 3.11.2019 στο γήπεδο Π.ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ – επεισόδια φιλάθλων εντός και εκτός γηπέδου:
α) Θεωρεί υπαίτιο το σωματείο ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ για παράβαση των άρθρων 15 παρ.4 και 14 παρ. 1-2-4β – 7 του Πειθ,. Κώδικα ΕΠΟ.
β) Επιβάλλει χρηματική ποινή 200 ευρώ στο σωματείο ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ (άρθρο 15 παρ. 6α του Πειθ,. Κώδικα ΕΠΟ).

4. Η Πειθαρχική Επιτροπή αφού έλαβε υπόψη της το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος του σωματείου ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ καθώς και την έγγραφη απολογία του και επειδή κρίνει ότι υπέπεσε στο αποδιδόμενο σ΄ αυτό παράπτωμα, ήτοι κατά την διάρκεια του αγώνα «ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ – ΝΕΟΙ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ» που έγινε στις 2.11.2019 στο γήπεδο Π.ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ – επεισόδια στον εν γένει χώρο του γηπέδου:
α) Θεωρεί υπαίτιο το σωματείο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ για παράβαση των άρθρων 15 παρ.4 και 14 παρ. 1-2-3 του Πειθ,. Κώδικα ΕΠΟ.
β) Επιβάλλει χρηματική ποινή 100 ευρώ στο σωματείο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ (άρθρο 15 παρ. 6α του Πειθ,. Κώδικα ΕΠΟ).

5. Η Πειθαρχική Επιτροπή αφού έλαβε υπόψη της το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος του σωματείου ΠΕΡΑΜΑΪΚΟΣ καθώς και την έγγραφη απολογία του και επειδή κρίνει ότι υπέπεσε στο αποδιδόμενο σ΄ αυτό παράπτωμα, ήτοι κατά την διάρκεια του αγώνα «ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ – ΠΕΡΑΜΑΪΚΟΣ» που έγινε στις 27.10.2019 στο γήπεδο ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ – αντιαθλητική συμπεριφορά φιλάθλων:
α) Θεωρεί υπαίτιο το σωματείο ΠΕΡΑΜΑΪΚΟΣ για παράβαση του άρθρου 14 παρ. 1-2 του Πειθ,. Κώδικα ΕΠΟ.
β) Επιβάλλει χρηματική ποινή 50 ευρώ στο σωματείο ΠΕΡΑΜΑΪΚΟΣ (άρθρο 15 παρ. 6α του Πειθ,. Κώδικα ΕΠΟ).

6. Η Πειθαρχική Επιτροπή αφού έλαβε υπόψη της το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος του κ. ΜΑΝΔΡΕΚΑ Ι. β’ προπονητή του σωματείου ΔΙΑΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ καθώς και την έγγραφη απολογία του και επειδή κρίνει ότι υπέπεσε στο αποδιδόμενο σ΄ αυτόν παράπτωμα ήτοι κατά την διάρκεια του αγώνα «ΔΙΑΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ – ΑΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ» που έγινε στις 3.11.2019 στο γήπεδο ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ – αντιαθλητική συμπεριφορά:
Επιβάλλει ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για 2 αγωνιστικές ημέρες & χρηματική ποινή 20 ευρώ στον κ. ΜΑΝΔΡΕΚΑ Ι. , β’ προπονητή του σωματείου ΔΙΑΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ( άρθρο 11 παρ. 2 του Πειθ. Κώδικα ΕΠΟ).

7. Η Πειθαρχική Επιτροπή αφού έλαβε υπόψη στους το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος του κ. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Π. β’ προπονητή του σωματείου ΝΕΟΙ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ καθώς και το ότι αν και κλήθηκε δεν απολογήθηκε και επειδή κρίνει ότι υπέπεσε στο αποδιδόμενο σ΄ αυτόν παράπτωμα ήτοι κατά την διάρκεια του αγώνα «ΝΕΟΙ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΝΙΚΑΙΑΣ» που έγινε στους 10.11.2019 στο γήπεδο ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ – ανάρμοστη , αντιαθλητική συμπεριφορά:
Επιβάλλει ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για 1 αγωνιστική ημέρα που διπλασιάζεται σε 2 αγωνιστικές ημέρες λόγω υποτροπής & χρηματική ποινή 20 ευρώ στον κ. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Π. , β’ προπονητή του σωματείου ΝΕΟΙ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ ( άρθρο 11 παρ. 2 του Πειθ. Κώδικα ΕΠΟ).

8. Η Πειθαρχική Επιτροπή αφού έλαβε υπόψη της το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος του σωματείου ΝΕΟΙ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ καθώς και το ότι αν και κλήθηκε δεν απολογήθηκε και επειδή κρίνει ότι δεν υπέπεσε στο αποδιδόμενο σ΄ αυτό παράπτωμα κατά την διάρκεια του αγώνα «ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ – ΝΕΟΙ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ» που έγινε στις 2.11.2019 στο γήπεδο Π.ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ, το ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΙ.

[sc name=”FANIS”]