”Απόδραση” από τη Ραφήνα για την Προοδευτική, 0-2 τη Θύελλα (vid)

Με το δεξί ξεκίνησε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις για φέτος η Προοδευτική η οποία ”πέρασε” από το “Παναγιώτης Σκούφος” της Ραφήνας κερδίζοντας την τοπική Θύελλα με 0-2 στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του 6ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Το ματς διεξήχθη την Κυριακή 24/10.

Οι γηπεδούχοι, οι οποίοι παρατάχθηκαν με αρκετές απουσίες στον αγωνιστικό χώρο, ήταν αυτοί που είχαν την πρώτη καλή στιγμή στην αναμέτρηση με το σουτ του Δημητρίου στο 17ο λεπτό το οποίο πέρασε άουτ.

Έκτοτε η Προοδευτική ισορρόπησε το παιχνίδι απειλώντας με τους Κυριαζή και Μακρυγιάννη στο 25ο και 31ο λεπτό αντίστοιχα.

Τελικά οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 38ο λεπτό με κεφαλιά-ψαράκι από τον Αλεξίου.

Στο δεύτερο ημίχρονο και πιο συγκεκριμένα στο 58ο λεπτό, η Προοδευτική έκανε 2 τα τέρματά της από την άσπρη βούλα. Σκόρερ ήταν ο Κυριαζής ο οποίος μάλιστα 10 λεπτά μετά αποχώρησε από το παιχνίδι με δεύτερη κίτρινη. Αυτό όμως δεν πτόησε την ομάδα του να πανηγυρίσει την πρώτη της νίκη για φέτος.

Θύελλα Ραφήνας(Νίκος Μεσολόγγης): Πρίφτης, Μαργιέτης, Νταλάκας (80′ Αράπης), Ματζώρος, Ανδρίκος, Ντόσκας, Γούλας, Μαρτίνος, Δρόσης, Δημητρίου (46′ Ζέκιο), Σουλτανίδης (65′ Παντελίδης).

Προοδευτική (Δημήτρης Αρναούτης): Χαλκίδης, Αλεξίου, Δημακάκος, Πατσατζόγλου, Βοζνακίδης, Μεγαρίτης, Τσαφταρίδης (88′ Παλάτσιος), Π. Νομικός (73′ Παλ), Κυριαζής, Όμο, Μακρυγιάννης (59′  Μακρίδης).

Δείτε τις καλύτερες φάσεις και τα γκολ από την αναμέτρηση

 

Δείτε τις δηλώσεις των δύο προπονητών καθώς και των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων μετά το πέρας της αναμέτρησης

 

Πηγή φωτογραφίας: irafina.gr

[sc name=”hpeiros” ][/sc]