ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ πίσω θέα! Η Λάουρα Νάργες μας τον δείχνει και είναι ΤΟΥΜΠANO!

Η Λάουρα Νάργες  είναι η  γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός και ηθοποιός Ελληνογερμανικής καταγωγής και είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές τηλεοπτικές παρουσίες . Ασχολείται με τον χορό από παρά πολύ μικρή ηλικία και της αρέσει γενικότερα η δράση και αυτό το διαπιστώσαμε με την συμμετοχή της στο survivor αν και δεν μας εντυπωσίασε με τις επιδόσεις της αλλά με την εμφάνιση της!

Η αλήθεια είναι ότι είναι μια πολύ γοητευτική γυναίκα με ζουμέpες καμπuλες που ξετρελαίνουν τους θαυμαστές της.

Μάλιστα, οι θαυμαστές θα έχουν την ευκαιρία να την απολαύσουν ακόμη μια φορά στο περιοδικό OK , όπου φιλοξενούνται φωτογραφίες της Λάουρας Νάραδιωργες και είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακές!

Δείτε τι έγραψε η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός στο instagram της, σχετικά με την φωτογράφηση και..πάρτε και μια γεύση από τις φωτογραφίες…που είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτικές!

Hey there guys, are you OK!? This photoshooting was so much fun 🤩 Ευχαριστώ αγαπημένε μου @nickgeorgiadis για την φιλοξενία στο @okmagazinegr , @poulopoulaki για την υπέροχη κουβέντα μας – αισθάνθηκα για άλλη μία φορά τόσο άνετα μαζί σου, την ομαδάρα 📷 @ioannatzetzoumi 👗 @michael_tsoukas 💄💇🏼‍♀️ @eleftheria.savvopoulou που μέσα σε ούτε δύο ώρες ετοιμαστήκαμε και φωτογραφήσαμε 5 looks (say whaaat)! Στις φωτογραφίες έγινε από (τα τρελόπαιδα 🥰) Σπύρο και Κώστα ένα ρετούς τόσο όσο (λίγη λάμψη στο δέρμα βρε παιδί μου), δεν ήθελα να βγάλω μία παντελώς διαφορετική εικόνα από αυτήν που πραγματικά είμαι, και χαίρομαι που η ομάδα του περιοδικού ανταποκρίθηκε θετικά πολύ στην επιθυμία μου: juicy με καμπύλες και ένα statement που λέει να σταματήσει το #bodyshaming 👊🏻 Ας απενεχοποιηθούμε επιτέλους και να είμαστε υπερήφανες/-οι για το σώμα που έχουμε 🤎