ΑΟ Πυλίου Κω-Εθνικός Πειραιά 2-0: Συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις! (vid)

Εξακολουθεί να εντυπωσιάζει για ακόμη μία αγωνιστική ο ΑΟ Πυλίου Κω! Η ομάδα του Δημήτρη Χρυσόπουλου νίκησε και τον Εθνικό εντός έδρας με 2-0 πετυχαίνοντας τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του σε 3 αγώνες ανεβαίνοντας έτσι πρώτος στη βαθμολογία με 7 βαθμούς. Οι γηπεδούχοι σκόραραν από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο κόντρα σε έναν Εθνικό που είχε αρκετές ευκαιρίες για να βρει δίχτυα δίχως όμως επιτυχία.

Στο πρώτο μισό του πρώτου ημιχρόνου οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν κάποια ιδιαίτερη φάση με το παιχνίδι να μένει στη λευκή ισοπαλία. Όλα αυτά μέχρι το 25ο λεπτό όταν και οι νησιώτες άνοιξαν το σκορ. Ο Γεωργιάδης εκτέλεσε το φάουλ λίγο έξω από την περιοχή του Μπαντίκου στέλνοντας τη μπάλα στο γάμα της εστίας του τερματοφύλακα του Εθνικού γράφοντας το 1-0.

 

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να βρουν απάντηση κυρίως στην επανάληψη. Οι παίκτες του Θεόφιλου Καλύβα είχαν σημαντικές ευκαιρίες για το 1-1 με κυριότερη αυτή του 62ου λεπτού. Ο Παντελίδης έκανε το σουτ, αλλά οι αμυντικοί του Πυλίου έδιωξαν τη μπάλα πάνω στη γραμμή.

Ο Εθνικός συνέχισε να ψάχνει για την ισοφάριση, δίχως όμως αποτέλεσμα. Έτσι, έγινε πράξη ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου που λέει πως αν δεν κάνεις γκολ τις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται μπορεί να δεχθείς γκολ. Στο 90ο λεπτό ο Ηλιόπουλος έκανε το 2-0 για την ΑΟ Πυλίου πανηγυρίζοντας έντονα, πράγμα που προκάλεσε την αποβολή του αλλά σφραγίζοντας ταυτόχρονα μία ακόμη μεγάλη νίκη και αναγκάζοντας τον Εθνικό στη δεύτερη ήττα του σε 3 αγώνες.

Α.Ο Πυλίου (Δημήτρης Χρυσόπουλος): Τοπουζλής, Πλατέλλας (92′ Βακράκος), Δεληζάνος, Χατζηβασίλης, Μπριλάκης, Μαργαρίτης (46′ Κεϊτά), Γεωργιάδης Γ.Σ., Χατζηδημητρίου (61′ λ.τ. Γεωργιάδης Γ.Ι.), Χατζηφούντας (92′ Παπαγεωργίου), Ηλιόπουλος, Μεντής (72′ Δρόσος)

Εθνικός (Θεόφιλος Καλύβας): Μπαντίκος, Νταούλιας, Ζωγραφάκης (79′ Κώστας), Νικολόπουλος, Παπαγεωργίου (46′ Παντελίδης), Ντάφλας, Κούντου (46′ Σάμιος), Διάκος, Μπέλερης (79′ Δώδας), Λύγκος, Κακοσίμος (34′ λ.τ Θέος)

[sc name=”fanis” ][/sc]