ΑΟ Καραβάς-Αιολικός 1-0: Με υπογραφή Ψυχογιού το πρώτο τρίποντο! (vid)

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής ο Καραβάς. Η ομάδα του Βασίλη Σπάθα έκανε εκκίνηση από τη δεύτερη αγωνιστική (την πρώτη είχε ρεπό) με τον καλύτερο τρόπο, παίρνοντας τη νίκη επί του Αιολικού με 1-0. Το παιχνίδι διεξήχθη την Κυριακή 31/10 στο Δημοτικό Γήπεδο Περάματος.

Σκόρερ για τους γηπεδούχους ήταν ο Νιλς Ψυχογιός με εκτέλεση φάουλ στο 5ο λεπτό.


Οι γηπεδούχοι είχαν κι άλλες ευκαιρίες ώστε να ”κλειδώσουν” το τρίποντο με πρωταγωνιστή τον Νέρες. Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής έφτασε σε δύο περιπτώσεις κοντά στο γκολ, αλλά η μπάλα κατέληξε ισάριθμες φορές στο δοκάρι (29′, 55′).

Και επειδή η μπάλα καμιά φορά τιμωρεί, ο Αιολικός λίγο έλειψε να κλέψει το βαθμό της ισοπαλίας στο 90΄ αλλά ο Ξυγκάκης αποσόβησε τον κίνδυνο μετά την προσπάθεια του Πινέιρο.

ΑΟ Καραβάς (Βασίλης Σπάθας): Κούτσικος, Κανελλόπουλος, Ξυγκάκης, Ντουμπερέτ(74′ Βλάχος), Φιαμέγκος, Λάμπρου, Ψυχογιός(71′ Αμανατίδης), Παπαθανασίου(82′ Λίτσι), Μαρούδας, Νικολόπουλος(82′ Γκούμας), Νέρες(82′ Καρυτινός).

Αιολικός (Μανώλης Παπαματθαιάκης): Βρονταράς, Αγριμάκης, Κουρουπής, Κρητικός, Πάτας, Νικολάου, Γιουκαρής, Μπούμπα, Αποστολόπουλος, Μουζακίτης, Πινέιρο.

Δείτε τις καλύτερες φάσεις από την αναμέτρηση

Οι πανηγυρισμοί των παικτών του Καραβά μετά τη λήξη

 

Οι δηλώσεις του Βασίλη Σπάθα

 

Οι δηλώσεις του Μανώλη Παπαματθαιάκη

 

[sc name=”fanis” ][/sc]