ΑΟ Καραβά-Αίας Σαλαμίνας 1-1: Αντέχει ακόμα (vid)

Ισοπαλία με 1-1 που ακόμα τον κρατάει ακόμη στην 1η θέση του 8ου ομίλου πήρε ο Αίας Σαλαμίνας κόντρα στον ανεβασμένο Καραβά για την 8η αγωνιστική του 8ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Οι γηπεδούχοι πήραν κεφάλι στο σκορ στο 17′ με πολύ ωραίο σουτ από τον Κώστα λίγο έξω από την περιοχή του Βουτσινά.

 

Ο Αίας είχε τη δική του απάντηση στο τελευταίο δεκάλεπτο της αναμέτρησης και πιο συγκεκριμένα στο 80ο λεπτό με το Πινέιρο, σκορ που έμελλε να μείνει μέχρι τέλους.

Η ισοπαλία αυτή κρατάει τον Αία στην κορυφή της βαθμολογίας με 17 βαθμούς, έναν βαθμό περισσότερο από τη Θύελλα Ραφήνας και τον Αολικό που έχουν 16. Θυμίζουμε πως την επόμενη αγωνιστική ο ”Άγιαξ” αντιμετωπίζει ακόμη μία Πειραιώτικη ομάδα, αυτή τη φορά το Κερατσίνι εντός έδρας.

Αναλυτικά η βαθμολογία:

ΑΙΑΣ 1931 / Αίαντας Σαλαμίνας

Από την άλλη ο Καραβάς θα ταξιδέψει στη Μυτιλήνη για να αντιμετωπίσει τον Αιολικό σ’ ένα εξαιρετικά αμφίρροπο παιχνίδι.

ΑΟ Καραβάς (Γιώργος Αντωνόπουλος): Κασσωτάκης, Πάππος (79’ Σιάνος), Μύρκος, Δούμουρας, Ντάφλας, Λίτσι (72’ Μουρελάτος), Ατματσίδης, Κώστας (79’ Τζιόλας), Ροκάι, Παπασπύρος, Νικολόπουλος.

Αίας Σαλαμίνας (Βαγγέλης Λαϊβεράς): Βουτσινάς, Χαλούλος (64’ Σταφσουλάι), Λιάτος, Μπιμπάι, Σαλταμάρας (67’ Τζαφέρι), Σπέτσι, Ζώτο, Τσέργας (18’ λ.τρ. Στεργίου), Παύλιτς (46’ Τσαγκάρης), Πινέιρο, Μπίσα (46’ Ράμφος).

[sc name=”fanis” ]