Άντε γεια πρωτάθλημα ξανά στον Πειραιά Δείτε (φωτό – βίντεο)

 

Ποια καραντίνα ποια διακοπή ο Ολυμπιακός σαν να μην πέρασε μια μέρα παρουσιάστηκε πανέτοιμος μέσα στην Τούμπα, και έπαιξε ποδόσφαιρο υψηλών προδιαγραφών και καθάρισε τον ΠΑΟΚ από το 23″ με τον γνωστό εκτελεστεί Έλ Αραμπί και δημιουργό ποιον άλλον τον Ματιέ Βαλμπουενά, μετά από ένα λάθος του Βιερίνια κέρδισε την μπάλα από δεξιά και σερβίρισε όπως εκείνος ξέρει στον επερχόμενο στο κέντρο Έλ Αραμπί και με το γόνατο παρακαλώ πλάσαρε τον Πασχαλάκη.

 

Τώρα ο Ολυμπιακός με 17 βαθμούς μπροστά από τον ΠΑΟΚ θεωρείται πρωταθλητής από απόψε κατακτώντας το 45ο πρωτάθλημα στην ιστορία του.

<iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/CNcv5FyuzBo” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen></iframe>

Ο Ολυμπιακός στο πρώτο ημίχρονο ήταν κυρίαρχος στα 35″ ήταν μια ομάδα οργανωμένη που ήξερε πως θα επιτεθεί αλλά και αμυντικά ήταν όπως ακριβώς ήταν και πριν την διακοπή των τριών μηνών. Δημιούργησε 5 τελικές προσπάθειες όλες μέσα στην εστία έναντι μια του ΠΑΟΚ εκτός εστίας.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε με τον Σα, Ομάρ, Σεμέδο, Μπα, Τσιμίκα στην άμυνα– Γκιγιέρμε, Καμαρά, Μπουχαλάκη, στη μεσαία γραμμή– Βαλμπουενά, Μασούρα, στα άκρα, και Έλ Αραμπί στην κορυφή της επίθεσης.

 

Στο 3″ η πρώτη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό από ένα περίεργο σουτ του Καμαρά και μπλόκαρε ο Πασχαλάκης. Στο 7″ ο Βαλμπουενά εκτέλεσε κόρνερ ο Καμαρά έκανε γέμισμα ο Σεμέδο κέρδισε την κεφαλιά ο Πασχαλάκης προσπάθησε να μπλοκάρει πάνω στη γραμμή του φεύγει η μπάλα και ο Έλ Αραμπί την σπρώχνει στα δίχτυα γκολ όλοι έδειξαν σέντρα διαιτητής και βοηθός, όμως το VAR είχε αντίθετη άποψη μετά από 5″ διαπραγματεύσεων το γκολ που πανηγύρισε ο Έλ Αραμπί με όλη την ομάδα ακυρώνεται ως οφσάΙτ.

Στο 29″ νεο δυνατό σουτ του Μασούρα ο Πασχαλάκης διώχνει σε κόρνερ.
Στο 32″ σέντρα του Καμαρά ο Μασούρας με τακουνάκι από κοντά έχασε μοναδική ευκαιρία για το 0-2. Στο 35′ βολίδα του Μπουχαλάκη από πάσα του Τσιμίκα η μπάλα βρίσκει πάνω στο σώμα του Βαρέλα ενώ ο Πασχαλάκης είχε εκτιναχθεί για να αποκρούσει.

Στο 43″ ο ΠΑΟΚ απείλησε για πρώτη φορά τον Ολυμπιακό από σέντρα του Βιερίνια ο Άκμπο με γυριστό τακουνάκι όμως η μπάλα δεν του έκανε το χατήρι έφυγε άουτ. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου σε γέμισμα του Μάτος ο Σα μπερδεύτικε αλλά πρίν προλάβει ο Άκμπο έδιωξε σε κόρνερ.

Ο Ολυμπιακός στο Β μέρος έδωσε μέτρα στον ΠΑΟΚ με τακτική άμυνα οργανωμένα χωρίς να απειληθεί σοβαρά

 

Στο 64’ γέμισμα του Βαλμπουενά από απευθείας εκτέλεση φάουλ, έφυγε άουτ.

Στο 71’ σουτ του Μασούρα, εκτός περιοχής, έφυγε ψηλά.Στο 75″ τραυματίστηκε ο Μπα και μεταφέρθηκε με το φορείο για τις πρώτες βοήθειες.

Στο 92′ σουτ του Βαρέλα, η μπάλα κόντραρε στον Γκιγιέρμε και έφυγε κόρνερ.

Στο 97′ σε γέμισμα ο Σα δεν καταφέρνει να μπλοκάρει, με τον Σφιντέρσκι να σουτάρει άουτ.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Μάτος (74’ Σοάρες), Βαρέλα, Μιχάι, Βιεϊρίνια, Μίσιτς, Μαουρίσιο (74’ Εσίτι), Λημνιός, Ελ Καντουρί (67’ Πέλκας), Μπίσεσβαρ (67’ Σφιντέρσκι), Άκπομ (74’ Τζόλης).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σα, Σεμέδο, Μπα (75’ Σισέ), Ομάρ, Τσιμίκας, Γκιγιέρμε, Μπουχαλάκης, Καμαρά (83′ Γκασπάρ), Βαλμπουενά (83′ Φορτούνης), Μασούρας (72’ Ραντζέλοβιτς), Ελ Αραμπί (83′ Χασάν).

[sc name=”bitros” ]