Ανοίγει ο δρόμος για τον Λεοναρντο Κούτρη

Ο Ολυμπιακός φαίνεται ότι θα προσπαθήσει να σπάσει τον δανεισμό του Κούτρη από την Γερμανική ομάδα που αγωνίζεται δανεικός και να επιστρέψει στην Ελλάδα και στον Ολυμπιακό.

Ο Χοσέ Χολέμπας δεν έχει δεχθεί ακόμα την πρόταση του Ολυμπιακού ( δεν αναφέρεται το ποσό ) μπορεί και να σταματήσει και το ποδόσφαιρο η να περιμένη καλύτερη πρόταση από το εξωτερικό.

Για τον Χένρι Ονιεκούρου η Μονακό δεν μπορεί να απαντήσει νωρίτερα από 30-6 διότι υπάρχει η οψιον αγοράς. Ο Ζοσέ Σα βρίσκεται στη λίστα της Ατλέτικο Μαδρίτης εκτός από το ενδιαφέρων της Γουλβς, με τον Φαμπιάνο να περιμένη στο ακουστικό του.

Ο Ούγκο Κάιπερς υπέγραψε στη Μαλίν γύρω στο 1.εκατ.ευρώ 4 + 1 χρόνο, λογικό ήταν αφού ήταν τρίτη επιλογή μετά τον Ελ Αραμπί και Αχμέτ Χασάν.

Το θέμα Πινακά έκλεισε στον Ολυμπιακό αφού την πρόταση που περίμεναν στη Λάρισα δεν ήρθε ποτέ.
Για στόπερ αν ο Σεμέδο πάει στην Πόρτο ο Δημήτρης Σιόβας θα επιστρέψει στον Ολυμπιακό. Όσο για τον Καμαρά η Νάπολη στα 15 εκατ.ευρώ με τον Ολυμπιακό να ζητάει 20 εκατ,ευρώ και καλά κάνει. Για τον Μανωλά είναι απίθανο να επιστρέψει τώρα αφου έχει συμβόλαιο μέχρι το 2024. Το θέμα Κασάμι είναι παγωμένο προς το παρών .

[sc name=”hpeiros” ]