Άνω Μερά-Φωστήρας 0-0: Άσφαιροι αμφότεροι!

Χωρίς σκορ αναδείχθηκε το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς ανάμεσα σε Άνω Μερά και Φωστήρα, στο πλαίσιο των αναβληθέντων παιχνιδιών του 5ου ομίλου της Γ’Εθνικής.

Με αυτό το αποτέλεσμα, ο Φωστήρας βρίσκεται στην θέση με 18 βαθμούς, ενώ η ομάδα της Μυκόνου βρίσκεται στην με 17 βαθμούς.

Το παιχνίδι

Ο Φωστήρα ξεκίνησε καλά το παιχνίδι, απειλώντας στα πρώτα λεπτά κυρίως με τον Ηλιάδη, αλλά η άμυνα της Άνω Μεράς και ο τερματοφύλακας Πάλιουρας δεν επέτρεψαν το γκολ.

Σταδιακά,η Άνω Μερά έκανε αισθητή την παρουσία της στα καρέ του Φωστήρα, αλλά το σουτ του Πίσσα (26′) και η κεφαλιά του Φερέιρα (38′) δεν βρήκαν στόχο.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Φωστήρας διαμαρτύρεται για πέναλτι σε 2 περιπτώσεις.

Αρχικά, στο 48ο λεπτό, ο Πάλιουρας σταματάει τον Αργιλάσι σε τετ-α-τετ, με τους ανθρώπους της ομάδας του Ταύρου να θεωρούν αντικανονική την επαφή, καθώς επίσης και σε μία πτώση του Αλεξίου στο 55ο λεπτό.

Στο 58ο λεπτό, η Άνω Μερά έφτασε κοντά στο γκολ, αλλά το σουτ του Λεσάι, πέρασε λίγο άουτ.

Ο Φωστήρας προσπάθησε και αυτός με τη σειρά του να ”κλέψει” το παιχνίδι με τον Αλεξίου στο 68′, αλλά το σουτ που έκανε, πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Τίποτα δεν άλλαξε, με τις 2 ομάδες να ολοκληρώνουν τη χρονιά και τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος, οριακά πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

[sc name=”FANIS” ]