Αναβλήθηκε το ΑΕΚ-ΠΑΟΚ για το κύπελλο.

Αναβλήθηκε ο αγώνας της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ για το κυπέλλου που ήταν να γίνει στις 26/01/2022 το απόγευμα και ωρα 17:00 στο ΟΑΚΑ.

Αιτία η Ελπίδα που έχει πλήξει την χώρα .

Η ΕΠΟ  σχετική ανακοίνωση :

Με απόφαση της Επιτροπής Διοργανώσεων της Ε.Π.Ο. αναβλήθηκε ο προγραμματισμένος για τις 26/01/2022 αγώνας της 2ης αγωνιστικής της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος, ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων που πλήττουν την Αττική.

Για τον ίδιο λόγο έχει αναβληθεί και ο αγώνας Αναγέννησης Καρδίτσας-Παναθηναϊκού. Επίσης υπάρχουν αλλαγές και στις ώρες των άλλων δύο αγώνων της 2ης αγωνιστικής των προημιτελικών

Η ΑΕΚ έχασε την σημερινή προπόνηση στα Σπάτα λόγω του χιονιά και είναι πιθανό ούτε αύριο Τρίτη οι παίχτες του Γιαννίκη να μπορέσουν να προπονηθούν. Επίσης σύμφωνα με πληροφορίες και το ΟΑΚΑ έχει αποστείλει έγγραφο στην ομοσπονδία με το οποίο ενημερώνει πως δεν θα είναι διαθέσιμο το γήπεδο προς χρήση μέχρι και την Τετάρτη.

Δεν αποκλείεται ωστόσο, να αναβληθούν και οι άλλοι δύο επαναληπτικοί αγώνες για τα προημιτελικά Ολυμπιακός-Παναιτωλικός και Λαμία-Άρης.

Θυμίζουμε ότι η διοργανώτρια αρχή ήδη ανέβαλλε τον αγώνα ρεβάνς της Αναγέννησης Καρδίτσας με τον Παναθηναϊκό που ήταν προγραμματισμένο να γίνει αύριο Τρίτη (25/1).