ΔΑΣ-ΟΑΣΑ: ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ

blank - ΔΑΣ-ΟΑΣΑ: ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ

Σχόλιο με αφορμή την νέα φωτιά σε λεωφορείο της ΟΣΥ.Όπως κατ’ επανάληψη έχουμε καταγγείλει η αντιλαϊκή πολιτική χτυπάει τους εργαζόμενους, τα φτωχά λαϊκά στρώματα, το συγκοινωνιακό έργο.

Η μειωμένη κρατική χρηματοδότηση, η έλλειψη ανταλλακτικών, η έλλειψη προσωπικού καθιστούν αδύνατη την εξυπηρέτηση του λαού με φθηνή, συχνή, ασφαλή και αξιόπιστη συγκοινωνία.

Ακόμα ένα λεωφορείο από σήμερα το πρωί θα λείψει από την αστική συγκοινωνία.


Όποιο και αν θα είναι το πόρισμα για τα αίτια της φωτιάς δεν μπορεί να κρύψει τις ευθύνες όλων των κυβερνήσεων εδώ και χρόνια.

Είναι γεγονός πως με τις υπεράνθρωπες και φιλότιμες προσπάθειες των εργαζομένων και με τη βοήθεια της τύχης ορισμένες φορές έχουν αποφευχθεί τα χειρότερα.

Οι εξελίξεις όμως που προωθεί η σημερινή κυβέρνηση, με τις πλάτες των σωματείων του χώρου, όπως το κλείσιμο του Αμαξοστασίου Ελληνικού θα φέρει άμεση επιδείνωση και περισσότερα προβλήματα στο ήδη τσακισμένο συγκοινωνιακό έργο, στην ασφάλεια των εργαζομένων και των επιβατών.

Τώρα χρειάζεται πάλη ενάντια στο κλείσιμο του Α/Σ Ελληνικού από το σύνολο των εργαζομένων και των φτωχών λαϊκών στρωμάτων του λεκανοπεδίου.

Έκτακτη κρατική επιχορήγηση για την επισκευήκαι ανανέωση του στόλου.

Άμεση πρόσληψη μόνιμου προσωπικού.

Φθηνή, συχνή ασφαλή αξιόπιστη συγκοινωνία.

ΔΑΣ-ΟΑΣΑ

Διαβάστε την συνέχεια εδώ
blank - Τρίτη και φαρμακερή για το παλιό αμαξοστάσιο του ΗΣΑΠ στον Πειραιά

Τρίτη και φαρμακερή για το παλιό αμαξοστάσιο του ΗΣΑΠ στον Πειραιά

blank - Κλήση Αγγελόπουλων σε απολογία με... «πράσινες» ενέργειες

Κλήση Αγγελόπουλων σε απολογία με… «πράσινες» ενέργειες