Ανακοίνωση Ολυμπιακού Περάματος ενόψει μπαραζ, ήττα στην Αίγινα

Η απευθείας άνοδος χάθηκε σήμερα για τον Ολυμπιακό Περάματος, αφού γνώρισε την ήττα την τελευταία αγωνιστική στην Αίγινα απο την τοπική ομάδα με 1-0, παίρνοντας αυτή το εισητήριο στην μεγάλη κατηγορία.

Αναλυτικά τα όσα εξέδωσαν οι επίσημοι ”ερυθρόλευκοι”:

”Το ντέρμπι ανόδου τελείωσε, αναδείχθηκε πρωταθλητής η Α.Ε. Αίγινας Σαρωνικός, με τον Ολυμπιακό Περάματος να γνωρίζει την ήττα δίκαια σε όλες τις γραμμές.

Βέβαια συνεχίζουμε, ο Ολυμπιακός Περάματος επέδειξε ήθος σεβασμό στον αντίπαλο και σίγουρα κέρδισε το Πειραϊκό ποδόσφαιρο με μία άριστη διαιτησία εξαιρετική του Ηλίας Σπάθα και των βοηθών του.

Ο Ολυμπιακός Περάματος συνεχίζει στα μπαράζ και είναι το φαβορί σίγουρα, αλλά μπορούσε το κάτι παραπάνω για την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία της Α Πειραιά.

Μην ξεχνάμε οτι η ομάδα μέσα σε δύο ποδοσφαιρικά έτη κάνει Πρωταθλητισμό, ενώ έλειπε απο την Β κατηγορία κάποιες δεκαετίες, και αναδείχτηκε πέρυσι από την Γ Πειραιά και προσπαθεί να ανέλθει στην Α κατηγορία.

Η διοίκηση, ο προπονητής και οι παίκτες όλοι μαζί συνεχίζουμε με το ίδιο σθένος το ίδιο πάθος μέχρι και το τελευταίο παιχνίδι.

Εχουμε ακόμα τρία παιχνίδια μπαράζ και είμαστε σίγουροι ότι θα είμαστε Πρωταθλητές.

Συγχαρητήρια και πάλι σε όλα τα παιδιά, στο φίλαθλο κόσμο που μας ακολούθησε αλλά και κυρίως τους ανθρώπους του συλλόγου που μέχρι σήμερα τον έχουν φέρει σε αυτήν την μεγάλη και υψηλή θέση”.

Related Post