Ανακοίνωση Κύπρου Κορυδαλλού για τις εικόνες ντροπής…

Ανακοίνωση εξέδωσε η Κύπρος Κορυδαλλού, στην οποία αναφέρεται στις εικόνες ντροπής που έλαβαν χώρα στο γήπεδο της Χαραυγής την περασμένη Κυριακή.

Θυμίζουμε πως σε αυτό το παιχνίδι η Δόξα Πειραιά επικράτησε με 3-0 της Κύπρου, με αποτέλεσμα να παραμείνει στην κατηγορία σε αντίθεση με τους τυπικά Κορυδαλλιώτες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η διοίκηση της Κύπρου Κορυδαλλού προσπαθεί με όλες της, τις δυνάμεις να προφυλάξει το άθλημα που όλοι αγαπάμε. Πιστεύουμε ότι σ αυτό μας το δρόμο θα έχουμε κι άλλους συνοδοιπόρους και επιτέλους θα μπει ένα τέλος σε όσα στραβά ταλαιπωρούν το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια.
Δυστυχώς, την Κυριακή ήμασταν και πάλι, στο ίδιο έργο θεατές. Στο έργο που παίζεται εδώ και πολλά χρόνια με τους ίδιους πρωταγωνιστές. Οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι αυτή τη φορά τα πράγματα ξέφυγαν.
Αφήνουμε στην άκρη την ήττα η οποία μας στοίχισε τον υποβιβασμό μας στην Β’ κατηγορία, γιατί ειλικρινά όση πικρία και αν μας έφερε, τα όσα διαδραματίστηκαν στο γήπεδο της Χαραυγής, την υπερκέρασαν.

Ο διαιτητής κύριος Κακριδής στο φύλλο αγώνος αναφέρει, πως στο 76ο λεπτό ο πρόεδρος μας ξεκίνησε την σύρραξη πράγμα το οποίο δεν ευσταθεί.

Το αποτέλεσμα.? Ο πρόεδρος της Κύπρου Κορυδαλλού Σάκης Τσαμούρης, υπέστη σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο και θα χρειαστεί να χειρουργηθεί.
Δυστυχώς στο βίντεο του αγώνα, οι στιγμές του κομφούζιου δεν έχουν τραβηχτεί λόγω προβλήματος στην κάμερα.

Δεν αποδεχόμαστε τη λογική που ορίζει ότι πρέπει να παίζουμε καλά για να δικαιούμαστε να ομιλούμε, ότι επειδή η αγωνιστική εικόνα της ομάδας μας ήταν κακή σε κάποια παιχνίδια νομιμοποιείται ο χουλιγκανισμός.

Πως μπορεί το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο να βρει το δρόμο του με τέτοιες συμπεριφορές, οι οποίες ενθαρρύνονται από τις διοικήσεις, επιβραβεύονται από προπονητές και παίκτες, περνάνε απαρατήρητες από τους διαιτητές, και μένουν ατιμώρητες από την αθλητική δικαιοσύνη; Πως μπορεί να μπει ένα τέλος;
Παρακαλούμε τους διοικούντες της Ενώσεως μας να μην αφήσουν ξανά ατιμωρητες τέτοιες συμπεριφορές που δεν συνάδουν με το ποδόσφαιρο που θέλουμε για τον Πειραιά μας.
Ελπίζουμε να είμαστε το τελευταίο θύμα τέτοιων πρακτικών.

Παρακαλούμε όλους τους φιλάθλους μας να μην ακολουθήσουν τις απαράδεκτες αυτές πρακτικές. Επιτέλους πρέπει να μπει μια τάξη.
Εμείς, θα συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που αγαπάμε, με τον ίδιο ζήλο, γνωρίζοντας πολύ καλά τις αξίες της κάθε νίκης και της κάθε ήττας. Όλα αυτά είναι μέσα στην ζωή και φυσικά στο ποδόσφαιρο!

Με εκτίμηση
Το ΔΣ”