Ανακοίνωση από τον Oλυμπιακό Περάματος και το ΔΣ

Επίσημη ανακοίνωση εξέδωσε ο Ολυμπιακός Περάματος, για το πρόβλημα του κορωνοιού, όπου μαστίζει ολόκληρο τον πλανήτη:

”Mετά από το γεγονός της πανδημίας η σύλλογοι σε όλη την Ελλάδα βρεθήκανε στο κενό, που αυτό σημαίνει μετά από ένα ενάμιση μήνα απραξία των συλλόγων, όπως και ο δικός μας σίγουρα αδυνατεί να συνεχίσει τις αθλητικές του υποχρεώσεις.

Πρώτον η πανδημία δεν έχει ξεπεραστεί, δεύτερον τα πράγματα δεν είναι όπως πριν, τρίτον δεν θα πάρει κανένας την ευθύνη εάν ένας ποδοσφαιριστής ή ένας προπονητής γυμναστής η παράγοντας αρρωστήσει από τον ιό που αυτό θα φέρει τόσο σε δύσκολη θέση την διοίκηση του συλλόγου, με συνέπειες του νόμου όπου θεωρούνται πράξεις δόλιες και αν επιφέρουν θάνατο μέσα από αυτήν την ίωση θα βρεθεί η διοίκηση υπόλογη και ίσως σε πολύ δύσκολη θέση άρα εμείς σαν σύλλογος.

Πρωτεύουσα σημασία έχει η υγεία των αθλητών και των ανθρώπων που ασχολούνται με το σύλλογο και να μπορέσουν να ξεπεραστούν όλες αυτές οι καταστάσεις και σίγουρα θα είναι η επιθυμία μας.

Να αγωνιστούμε για την επόμενη χρονιά που πάνω απ’ όλα θα έχουμε αντιμετωπίσει αυτή την δύσκολη πανδημία όπως όλος ο κόσμος.

Φυσικά δεν νοείται να ξεκινήσεις ένα πρωτάθλημα την συνέχεια του από εκεί που την άφησες, διότι οι ποδοσφαιριστές βρίσκονται και αυτοί ψυχολογικά αλλά και οικονομικά σε δύσκολη θέση , και θεωρούν λογικό ότι στην συγκεκριμένη φάση που βρισκόμαστε το ποδόσφαιρο ή οποιοδήποτε άλλο άθλημα βρίσκεται σε δεύτερη μοίρα.

Αυτό που προέχει είναι υγεία.

Η οικονομική αδιέξοδο κατάσταση όπου έχουν έρθει αρκετοί ποδοσφαιριστές και αθλητές και φυσικά αρκετοί της διοίκησης αλλά και των διοικήσεων αρκετών σωματείων όπου θα αδυνατούν να πληρώσουν και να καλύψουν τις τρέχουσες υποχρεώσεις.

Αρα θα ήτανε άδικο και αδικαιολόγητο να μιλάμε σήμερα για πρωτάθλημα  και τη συνέχεια του, γι’ αυτό πιστεύουμε ότι με σύνεση και λογική οι αρμόδιες αρχές του ποδοσφαίρου όπως είναι η ΕΠΟ και οι τοπικές ενώσεις θα σκεφτούν θα μελετήσουν και θα δώσουνε μια σωστότερη λύση στο πρόβλημα.

Πάνω απ’ όλα με σύνεση με λογική για να βγει νικητής το ποδόσφαιρο και ο αθλητισμό,ς και να είμαστε σίγουροι ότι δεν θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε κάτι το οποίο θα μας στιγματίσει για τα επόμενα χρόνια.

Χρόνια πολλά Χριστός Ανέστη σε όλους τους φίλους και σωματεία του Πειραιά αλλά και για όλο τον κόσμο.

Πάνω απ’ όλα υγεία υπομονή και καρτερικότητα και θα έρθει σίγουρα κάτι καλύτερο για την επόμενη ποδοσφαιρική σεζόν”.